Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste ondernemer, zoek je oude bouwmaterialen in Zoetermeer?  

Bij Empire B.V. verkopen we de mooiste antieke bouwmaterialen en oude bouwmaterialen voor onze klanten. wil je oude bouwmaterialen kopen in omgeving Zoetermeer? Wij zijn Empire B.V. uit Zoetermeer. Een B2B groothandel in antiek en oude bouwmaterialen. Het is onze sport om op zoek te gaan naar oude bouwmaterialen en authentieke, bijzondere meubels. Wij hebben een breed assortiment in regio Zoetermeer met antieke items en bouwmaterialen die onderscheidend zijn van anderen. Zo kun je bij ons terecht voor oude cement tegels, marmeren tegels, houten balkon dragers, balustrades, antieke wasbakken, gekapt marmer, antieke ramen met spiegels en noem maar op.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Voorheen bekend als boterdorp, en nu een bruisende stad. Zoetermeer wordt ook wel de ‘City of Leisure’ genoemd omdat er veel te beleven valt: je kunt er bijvoorbeeld skiën, schaatsen, raften, golfen. Daarnaast is de kunst in de openbare ruimtes een belangrijk visitekaartje van Zoetermeer. Als jij dol bent op kunst en graag een bijzonder item zou willen voor thuis, bijvoorbeeld deze vintage keramiek potten, kom dan eens langs in onze showroom en laat je inspireren! .

Zoek je speciale oude bouwmaterialen in regio Zoetermeer en kun je het niet vinden bij ons? Hoogstwaarschijnlijk vind je het terug via onze zoekfunctie. Empire B.V. heeft sowieso in de loop der tijd het assortiment uitgebreid van antieke Louvre deuren en smeedijzeren poorten tot panelen van vintage golfplaten en oude motieftegels.
Wij zijn Empire B.V: Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en een wereldwijd netwerk in vintage, antiek en/of oude bouwmaterialen! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Zoetermeer

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Zoetermeer tot Best wordt geschat op 117 km; dus we kunnen het Best begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw oude bouwmaterialen zoals natuursteen, marmer, etc. meestal binnen 1 week in regio Zoetermeer.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page