Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Op zoek naar de beste Oude Bouwmaterialen in Utrecht? 

Bij Empire Best B.V. hebben we de allermooiste oude bouwmaterialen en antieke bouwmaterialen die je maar kunt vinden. Als je dus in omgeving Utrecht woont en je graag oude bouwmaterialen wil inkopen, dan doe je dat bij Empire B.V. Empire B.V. is een B2B groothandel in antiek en oude bouwmaterialen en is gevestigd in Best. Ons dagelijks leven bestaat uit het opsporen van oude bouwmaterialen en authentieke, bijzondere meubels. Deze materialen knappen we vervolgens op of werken we waar nodig bij. Ons brede assortiment met antieke items en bouwmaterialen onderscheidt zich compleet van anderen. Zo vind je bij ons onder andere (houten) balustrades, boekenkasten, oude cement tegels, gekapt marmer, antieke houten scheepsdeuren, antieke wasbakken en noem maar op.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Woon jij in Utrecht? We hebben horen zeggen dat Utrecht een moderne studentenstad is die iedereen blijft verrassen. Het is het kloppende hart van ons land, gebouwd rondom de iconische Domtoren. Deze toren heeft 465 treden en is 112 meter hoog en is daarmee hoogste kerktoren van Nederland. Het is een hele klim, maar het uitzicht over de stad is iedere euro waard! Eigenlijk een beetje net zoals de producten van Empire B.V.: ze hebben wat moeten doorstaan, maar het eindresultaat van de oude bouwmaterialen of andere vintage items mogen er dan ook zijn!

Empire B.V. is jouw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring in het vak en een internationaal netwerk in antiek en oude bouwmaterialen. Heb je online gezocht naar speciale oude bouwmaterialen in regio Utrecht, maar kun je het niet vinden? Probeer het dan eens via onze zoekfunctie. We adviseren je in ieder geval om de website van Empire B.V. nauwlettend in de gaten te houden, omdat het assortiment steeds wisselt en wellicht snel weer jouw favoriete oude bouwmaterialen bevat. Ook vind je in onze collectie oude motief tegels, antieke hekwerken, Louvre luiken en deuren en smeedijzeren poorten.

Heb je een vraag, of kunnen wij je ergens mee verder helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek de Empire showroom. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Van Utrecht naar Best

Ons bedrijf ligt in Best, een plaatsje vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. Rijd je met de auto van Utrecht naar Best, dan moet je ongeveer 78,5 km overbruggen. Vind je dat toch ietsje te ver? Dat vinden we begrijpelijk, dus als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben, dan kan dat gewoon. Empire’s bezorgservice levert jouw oude bouwmaterialen zoals marmer, antieke deuren, gekapt marmer, etc. meestal binnen één week in regio Utrecht.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page