Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Interesse in het opkopen van oude bouwmaterialen in omgeving Tilburg? 

Als je de mooiste oude bouwmaterialen wil kopen voor jouw huis of bedrijf in Tilburg, moet je bij Empire Best B.V. zijn. Empire B.V. is een b2b-groothandel in antiek en oude bouwmaterialen. Al onze producten zijn vintage, en wij zorgen ervoor dat ze altijd netjes zijn bijgewerkt of opgeknapt. Onze items zijn uniek; dat wil zeggen dat we van de meeste items we maar één stuk hebben. Wat je ook bij ons koopt, het is altijd bijzonder en karakteristiek. In Best hebben wij een uitgebreid assortiment met oude bouwmaterialen en andere antieke items die onderscheidend zijn van anderen. Je kunt bij ons zoal terecht voor oude kozijnen, antieke ramen, oude cement tegels, een vintage fontein, marmeren tegels, houten balustrades, een marmeren wasbak en nog veel meer..

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Tilburg is een stad met een uniek, authentiek en verrassend karakter. In het verleden heeft de textielindustrie een grote rol gespeeld in deze stad; het TextielMuseum is dan ook de grote trekpleister van Tilburg. Bierbrouwerij de Koningshoeven, ook gelegen in Tilburg, is één van de weinige brouwerijen ter wereld die het label ‘Authentic Trappist Product’ heeft. Authentiek, een begrip waar wij van Empire B.V. onszelf ook goed in kunnen vinden. Authentieke, vintage decoratie voor in huis, oude bouwmaterialen of andere originele producten vind je bij ons!

Woon jij in Tilburg en zoek je speciale oude bouwmaterialen? Heb je het niet kunnen vinden via onze website? Wellicht kun je wel vinden wat je zoekt via onze zoekfunctie. Empire B.V. heeft haar assortiment steeds verder uitgebreid, en we verkopen nu naast oude bouwmaterialen ook producten zoals antieke Louvre deuren, oude motieftegels, vintage decoratie, antieke meubels en ga zo maar door. .

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Tilburg

Empire B.V: heeft 25 jaar ervaring in het vak en een wereldwijd netwerk in vintage, antiek en oude bouwmaterialen. Woon je in omgeving Tilburg en kunnen we iets voor je betekenen? Neem dan gewoon even contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom. We staan graag voor je klaar.

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Tilburg tot Best wordt geschat op 29,7 km, dus je bent in een mum van tijd bij ons! Mocht het niet mogelijk zijn voor je om ons te komen bezoeken, dan kunnen wij de oude bouwmaterialen of antieke spullen gewoon aan huis bezorgen. Empire’s bezorgservice levert jouw oude bouwmaterialen zoals natuursteen, marmer, etc. meestal binnen één week in regio Tilburg. Tijdens onze rit door Noord-Brabant zullen we ook stoppen in Eindhoven, ‘s Hertogenbosch, Breda en andere steden. We leveren onze vintage spullen over heel Nederland!.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page