Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Oude bouwmaterialen in ‘s-Hertogenbosch nodig? 


De mooiste, opgeknapte oude bouwmaterialen en andere antieke items vind je bij Empire Best B.V. Woon je in omgeving ‘s-Hertogenbosch en zoek je oude bouwmaterialen voor jouw interieur, exterieur, of voor een nieuw project als ondernemer? Kom eens langs in onze showroom in Best! Empire B.V. is een b2b groothandel in antiek en oude bouwmaterialen. Wij houden ons met alle plezier bezig met het vinden van oude, antieke bouwmaterialen en andere bijzondere spullen voor onze klanten. Wij hebben een uitgebreid en vaak wisselend assortiment met items die niet te vergelijken zijn met de producten die je in andere winkels tegenkomt. Naast oude bouwmaterialen, kun je bij ons onder andere terecht voor antieke ramen, een oude paneeldeur, oude cement tegels, een houten balustrade, marmeren tegels, en nog veel meer.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

’s-Hertogenbosch, vaak Den Bosch genoemd, is een aangename stad met unieke tunnel grachten en leuke oude straatjes. Ook staat de stad bekend om de legendarische lekkernij; de Bossche Bol! Bovendien staat de stad vol prachtige eeuwenoude monumenten. Behalve het NoordBrabants Museum, kun je er ook terecht voor een ware eyecatcher: de gotische Sint-Janskathedraal. Opvallend, daar houden wij wel van, ook voor ons interieur! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze opvallende, nostalgische tafels? Voor antieke producten en oude bouwmaterialen ben je bij Empire B.V. aan het juiste adres!.

Ben je op zoek naar specifieke oude bouwmaterialen voor in ‘s-Hertogenbosch en kun je het niet helemaal vinden bij ons? Probeer het nogmaals via onze zoekfunctie, wellicht heb je nu wel succes! Het is in ieder geval altijd handig om onze website in de gaten te houden, omdat ons assortiment constant wordt aangevuld met nieuwe producten. Empire B.V. heeft in de loop van de jaren het assortiment uitgebreid met nieuwe, bijzondere producten waaronder antieke Louvre deuren, vintage golfplaten en smeedijzeren poorten.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in ‘s-Hertogenbosch


Wij van Empire B.V hebben 25 jaar ervaring en een internationaal netwerk in vintage en oude bouwmaterialen. Voor vragen neem je gewoon contact met ons op of kom je ons opzoeken in onze showroom in Best. Je bent vanuit ‘s-Hertogenbosch binnen no-time in Best. We staan graag voor je klaar!

Best is een gezellig plaatsje vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. Vanuit ‘s-Hertogenbosch ben je snel in Best; de afstand tussen deze twee steden is ongeveer 24,4 km, dus dat is goed te doen! Maar we kunnen het ook begrijpen als je geen tijd kunt maken om ons persoonlijk te komen bezoeken, dus bieden wij de mogelijkheid om je oude bouwmaterialen of andere antieke spullen aan huis te bezorgen. Empire’s bezorgservice levert jouw oude bouwmaterialen zoals natuursteen, marmer, etc. meestal binnen één week in regio ‘s-Hertogenbosch. We hebben nog veel meer klanten in Noord-Brabant, dus op onze route door deze gezellige provincie komen we ook langs Tilburg, Eindhoven en Breda. Wij houden onze klanten graag tevreden.

.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page