Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Interesse in het aanschaffen van oude bouwmaterialen in Rotterdam? 

Als jij de mooiste antieke en oude bouwmaterialen zoekt, dan weten we zeker dat wij van Empire Best B.V. jou verder kunnen helpen. Woon jij in, of in de omgeving van, Rotterdam en wil jij graag oude bouwmaterialen kopen voor thuis, of voor een nieuw project als ondernemer? Dan stellen we ons graag aan je voor: Wij zijn Empire B.V. uit Best en ons bedrijf is een B2B groothandel in antiek en oude bouwmaterialen. Onze missie is om op zoek te gaan naar oude bouwmaterialen en sfeervolle, bijzondere meubels.We hebben een uitgebreid assortiment met antieke items en oude bouwmaterialen van degelijk materiaal die je nergens anders zult tegenkomen. Waarvoor kun je bij ons zoal terecht? Denk aan producten zoals antieke ramen met spiegels, ouderwetse voordeuren, stalen deuren, oude cement tegels, balustrades, marmeren wasbakken, en noem maar op.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Jij woont dus in (de buurt van) Rotterdam? Rotterdam is een stad die de laatste jaren door steeds meer toeristen worden bezocht, en niet zonder reden natuurlijk. Je weet vast als geen ander dat de stad onder andere bekend staat om Feyenoord, de Euromast en haar architectuur. En natuurlijk de haven: Rotterdam heeft de grootste haven van heel Europa! Maar waarom vinden wij Rotterdam nu zo interessant? Nou, waar in Rotterdam vele schepen zich verzamelen en elkaar afwisselen, kun je bij Empire B.V. terecht voor een grote, telkens wisselende verzameling aan vintage producten, waaronder prachtige oude bouwmaterialen!

Zoek je bijzondere oude bouwmaterialen in regio Rotterdam, en kun je het op onze website niet terugvinden? Wellicht lukt het wel als je gebruik maakt van onze zoekfunctie. Bij Empire B.V. kun je er in ieder geval vanuit gaan dat het assortiment op ieder moment aangevuld kan worden met producten zoals antieke Louvre deuren, vintage golfplaten, oude motieftegels en smeedijzeren poorten. Wij van Empire B.V hebben wel 25 jaar ervaring en een uitgebreid, internationaal netwerk in vintage, antiek en oude bouwmaterialen. Kunnen we je ergens mee van dienst zijn? Bezoek dan onze showroom, of neem heel gemakkelijk contact met ons op. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Van Rotterdam naar Best

Ons bedrijf Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is heel gemakkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand in kilometers tussen Rotterdam en Best is ongeveer 105, dus het is begrijpelijk dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om onze showroom met eigen ogen te mogen aanschouwen. Als je daarom liever de oude bouwmaterialen of antieke spullen aan huis bezorgd wil hebben, dan kan dat. Empire’s bezorgservice levert jouw oude bouwmaterialen, zoals marmeren producten of natuursteen, meestal binnen één week in regio Rotterdam.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page