Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste ondernemer, zoek je oude bouwmaterialen in Purmerend?  

Bij Empire B.V. verkopen we de mooiste antieke bouwmaterialen en oude bouwmaterialen voor onze klanten. wil je oude bouwmaterialen kopen in omgeving Purmerend? Wij zijn Empire B.V. Een B2B groothandel in antiek en oude bouwmaterialen. Het is onze sport om op zoek te gaan naar oude bouwmaterialen en authentieke, bijzondere meubels. Wij hebben een breed assortiment in regio Purmerend met antieke items en bouwmaterialen die onderscheidend zijn van anderen. Zo kun je bij ons terecht voor oude cement tegels, marmeren tegels, houten balkon dragers, balustrades, antieke wasbakken, gekapt marmer, antieke ramen met spiegels en noem maar op.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Tegenwoordig heeft Purmerend een hele hoop te bieden: unieke winkels, een leuk centrum met de Koemarkt als middelpunt, monumenten met prachtige gevels en gezellige horecagelegenheden. Ook vind je er karakteristieke herenhuizen. Vroeger was deze stad voornamelijk gericht op de visserij en scheepvaart. Wist je dat wij in ons assortiment diverse vintage items uit de scheepvaart hebben? Bijvoorbeeld oude scheepsbouw van touw, maar ook scheepslampen en zoeklichten.

Zoek je speciale oude bouwmaterialen in regio Purmerend en kun je het niet vinden bij ons? Hoogstwaarschijnlijk vind je het terug via onze zoekfunctie. Empire B.V. heeft sowieso in de loop der tijd het assortiment uitgebreid van antieke Louvre deuren en smeedijzeren poorten tot panelen van vintage golfplaten en oude motieftegels.
Wij zijn Empire B.V: Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en een wereldwijd netwerk in vintage, antiek en/of oude bouwmaterialen! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Purmerend

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Purmerend tot Best wordt geschat op 129 km; dus we kunnen het Best begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw oude bouwmaterialen zoals natuursteen, marmer, etc. meestal binnen 1 week in regio Purmerend.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page