Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Zoek jij oude bouwmaterialen in of rondom Eindhoven? 

Indien je ons nog niet kent, stellen we ons graag aan je voor. Wij zijn Empire Best B.V. en wij verkopen de mooiste antieke en oude bouwmaterialen aan onze klanten. Ook als je in provincie Noord-Brabant woont, in Eindhoven bijvoorbeeld, Tilburg, of ‘s Hertogenbosch kunnen wij wat voor je regelen. Empire B.V. uit Best is een b2b groothandel in antiek en oude bouwmaterialen. Wij gaan op zoek naar de mooiste, doorleefde, oude bouwmaterialen en kopen in op plekken waar bijna niemand inkoopt. Wij hebben een uitgebreide collectie met antieke items en oude bouwmaterialen, die je vast en zeker nergens anders zult tegenkomen. Zo kun je bij ons terecht voor houten balkon dragers, oude binnendeuren, antieke ramen, vintage grijze Louvre luiken, marmeren tegels, gekapt marmer en ga zo maar door.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Eindhoven is een moderne, dynamische en vooral internationale stad, maar met een warm Brabants hart. We kennen Eindhoven allemaal van PSV, maar ook vanwege de hightech en innovatieve bedrijven zoals Philips. De geschiedenis van Philips begon in het jaar 1891, toen Gerard Philips in Eindhoven gloeilampen begon te maken. Over de gloeilamp gesproken.. Vintage verlichting is weer helemaal hip! Neem eens een kijkje in het uitgebreide assortiment van Empire B.V. en vind jouw perfecte vintage verlichting in de vorm van antieke bronzen hanglampen, een fakkel aan de muur, of andere oude bouwmaerialen!.

Empire B.V heeft inmiddels 25 jaar ervaring in het vak en een wereldwijd netwerk in vintage, antiek en oude bouwmaterialen. Kunnen we je ergens mee helpen of heb je een gerichte vraag? Neem gewoon even contact met ons op of kom een bezoekje brengen aan onze showroom. We staan graag voor je klaar. Zoek je speciale oude bouwmaterialen in regio Eindhoven, Noord-Brabant en kun je het niet vinden op onze website? Probeer het dan eens via onze zoekfunctie. De meeste items zijn bij Empire B.V. direct leverbaar en we hebben een vaak wisselend assortiment. In de loop van de tijd hebben we heel wat producten aan onze vintage collectie toegevoegd. Naast oude bouwmaterialen, verkopen we ook onder andere smeedijzeren poorten, oude motieftegels, antieke Louvre deuren, vintage decoratie en nog veel meer.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Eindhoven

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven in Noord-Brabant en is heel gemakkelijk via de snelweg te bereiken. Tussen Best en Eindhoven ligt slechts 13,8 km, dus je bent binnen no-time in onze showroom! Mocht je daar voor wat voor reden dan ook geen tijd voor hebben, dan hebben we een oplossing voor je. Empire’s bezorgservice levert namelijk jouw oude bouwmaterialen zoals natuursteen, marmer, etc. meestal binnen één week in regio Eindhoven.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page