Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste ondernemer, zoek je oude bouwmaterialen in Ede? 

Bij Empire Best B.V. verkopen we de mooiste antieke bouwmaterialen en oude bouwmaterialen voor onze klanten. wil je oude bouwmaterialen kopen in omgeving Ede? Wij zijn Empire B.V. uit Ede. Een B2B groothandel in antiek en oude bouwmaterialen. Het is onze sport om op zoek te gaan naar oude bouwmaterialen en authentieke, bijzondere meubels. Wij hebben een breed assortiment in regio Ede met antieke items en bouwmaterialen die onderscheidend zijn van anderen. Zo kun je bij ons terecht voor oude cement tegels, marmeren tegels, houten balkon dragers, balustrades, antieke wasbakken, gekapt marmer, antieke ramen met spiegels en noem maar op.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

In de Atlas van gemeenten, van oktober 2017, kwam Ede eruit als gelukkigste stad van Nederland! Verder staat Ede natuurlijk bekend om het Kröller Müller museum, waar je de op één na grootste Van Gogh verzameling ter wereld kan vinden alsook een van de grootste beeldentuinen van Europa! Zou jij wel zo’n prachtig beeld in je tuin willen hebben? Wij hebben diverse vintage beelden uit wit steen gekapt..

Zoek je speciale oude bouwmaterialen in regio Ede en kun je het niet vinden bij ons? Hoogstwaarschijnlijk vind je het terug via onze zoekfunctie. Empire B.V. heeft sowieso in de loop der tijd het assortiment uitgebreid van antieke Louvre deuren en smeedijzeren poorten tot panelen van vintage golfplaten en oude motieftegels.
Wij zijn Empire B.V: Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en een wereldwijd netwerk in vintage, antiek en/of oude bouwmaterialen! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Ede

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Ede tot Best wordt geschat op 92,2 km; dus we kunnen het Best begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw oude bouwmaterialen zoals natuursteen, marmer, etc. meestal binnen 1 week in regio Ede.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page