Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste ondernemer, zoek je oude bouwmaterialen in Dordrecht? 

Bij Empire Best B.V. verkopen we de mooiste antieke bouwmaterialen en oude bouwmaterialen voor onze klanten. wil je oude bouwmaterialen kopen in omgeving Dordrecht? Wij zijn Empire B.V. uit Best. Een B2B groothandel in antiek en oude bouwmaterialen. Het is onze sport om op zoek te gaan naar oude bouwmaterialen en authentieke, bijzondere meubels. Wij hebben een breed assortiment in regio Dordrecht met antieke items en bouwmaterialen die onderscheidend zijn van anderen. Zo kun je bij ons terecht voor oude cement tegels, marmeren tegels, houten balkon dragers, balustrades, antieke wasbakken, gekapt marmer, antieke ramen met spiegels en noem maar op.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Dordrecht is dé oudste stad van Nederland! Niet te missen in deze stad zijn de Grote Kerk, augustijnenklooster Het Hof en de monumentale panden. Ook de fraaie interieurs van de oude burgemeesterswoning Huis van Gijn zijn een must see. Een fraai interieur is niet alleen voor burgemeesters trouwens. Zoek je antieke meubels om je interieur een nieuwe draai te geven? Neem dan eens een kijkje bijvoorbeeld bij onze bijzondere tafels!

zoek je speciale oude bouwmaterialen in regio Dordrecht en kun je het niet vinden bij ons? Hoogstwaarschijnlijk vind je het terug via onze zoekfunctie. Empire B.V. heeft sowieso in de loop der tijd het assortiment uitgebreid van antieke Louvre deuren en smeedijzeren poorten tot panelen van vintage golfplaten en oude motieftegels.
Wij zijn Empire B.V: Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en een wereldwijd netwerk in vintage, antiek en/of oude bouwmaterialen! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Dordrecht

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Dordrecht tot Best wordt geschat op 85,8 km; dus we kunnen het best begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw oude bouwmaterialen zoals natuursteen, marmer, etc. meestal binnen 1 week in regio Dordrecht

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page