Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Vind bij ons oude bouwmaterialen voor in Den Haag 

Bij Empire Best B.V. verkopen we de mooiste antieke items en oude bouwmaterialen. Onze historische producten zijn uniek en vertellen één voor één een bijzonder verhaal. Zoek jij oude bouwmaterialen in omgeving Den Haag, Zuid-Holland? Wij zijn Empire B.V. uit Best, een b2b groothandel in antiek en oude bouwmaterialen. Wij gaan iedere dag op zoek naar oude bouwmaterialen en authentieke, doorleefde items. Wij hebben een breed en overzichtelijk assortiment met antieke, sfeervolle items en bouwmaterialen die onderscheidend zijn van anderen. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor houten balustrades, houten vloerdelen, marmeren wasbakken, cement tegels, antieke gotische ramen en nog veel meer.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Eén van de meest bijzondere steden van Nederland is wel Den Haag. Op het historische Binnenhof van deze stad is onze regering gevestigd en op het Noordeinde vind je het werkpaleis van de koning. Je kunt er ook prachtige kunst musea bezoeken. Als je van kunst en vintage houdt, is de showroom van Empire B.V. voor jou de place to be. Zie bijvoorbeeld onze chique fauteuils, nog veel mooier dan die van onze koning!

Als je op zoek bent naar speciale oude bouwmaterialen in regio Den Haag en je kunt het niet via onze website vinden, probeer dan eens gebruik te maken van onze handige zoekfunctie. Empire B.V. heeft in de loop van de tijd het assortiment flink uitgebreid. We hebben niet alleen maar oude bouwmaterialen, maar ook antieke Louvre deuren, smeedijzeren poorten, panelen van vintage golfplaten, oude motieftegels, vintage decoratie, verlichting en ga zo maar door!.

Wij van Empire B.V hebben inmiddels 25 jaar ervaring in het vak en een wereldwijd netwerk in vintage, antiek en oude bouwmaterialen. Heb je een vraag of kunnen wij je ergens mee van dienst zijn? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom in Best, niet zo heel ver van Den Haag. We staan graag voor je klaar!

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Den Haag

Ons bedrijf Empire B.V. ligt in Best vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. Om van Den Haag naar Best te komen, zul je zo’n 132 km moeten afleggen. Omdat we begrijpen dat dat niet voor iedereen haalbaar is, leveren we je oude bouwmaterialen of antieke spullen gewoon aan huis. Onze klanten zitten in heel Nederland, en op onze route naar Den Haag komen we ook langs steden zoals Rotterdam, Leiden en Dordrecht. Empire’s bezorgservice bezorgt jouw antieke spullen of oude bouwmaterialen zoals natuursteen, marmer, etc. meestal binnen één week in regio Den Haag.
.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page