Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Woon je in Breda en zoek je oude bouwmaterialen voor je interieur?  


Wellicht heb je nog niet eerder van ons gehoord. Wij zijn Empire Best B.V. en verkopen de mooiste oude bouwmaterialen voor onze klanten. We hebben voor werkelijk ieder wat wils. Misschien heb jij wel een onderneming, zoals een bar, winkel, hotel, restaurant of kapperszaak en wil je deze graag een geheel nieuwe look geven. Of misschien houd jij simpelweg enorm van oude bouwmaterialen en antieke producten en zoek je een uniek item voor bij jou thuis in Breda. Hoe dan ook, Empire B.V. uit Best kan jou hierbij helpen. Wij zijn een b2b groothandel in antiek en oude bouwmaterialen. Het is onze sport om op zoek te gaan naar de mooiste oude bouwmaterialen en bijzondere, karakteristieke meubels. Elk van onze producten vertelt een verhaal, en is indien nodig netjes door ons opgeknapt. Ons grote assortiment bestaat uit artikelen die je gegarandeerd nergens anders zult tegenkomen. Wat je zoal in onze collectie kunt vinden is het volgende: oude paneeldeuren, antieke wasbakken, oude deuren met glas, houten balustrades, oude motieftegels, marmeren tegels, antieke ijzeren stalramen, oude cementtegels, antieke wasbakken en noem maar op.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Breda heeft alles wat je van een moderne stad verwacht, zonder dat het de charme van de historie verliest. De mensen in Breda staan bekend om de sterke wil tot samenwerken. Bedrijven steken regelmatig de koppen samen om leuke evenementen te organiseren. Ook wij geloven in teamwork, en werken met elkaar samen om jou de beste collectie aan vintage producten te bieden. Zo hebben wij bij Empire B.V. naast oude bouwmaterialen onder andere een uniek assortiment aan vintage kasten en dressoirs.

Heb je gezocht naar oude bouwmaterialen op onze website voor jouw woning in Breda, en heb je het niet helemaal kunnen vinden? Hoogstwaarschijnlijk vind je het dan wel terug via onze zoekfunctie. Empire B.V. heeft een ruim assortiment en in de loop van de jaren haar collectie flink uitgebreid met, onder andere, diverse antieke Louvre deuren, smeedijzeren poorten, panelen van vintage golfplaten en oude motieftegels.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken vanuit Breda


Empire B.V. is een b2b-groothandel met 25 jaar ervaring en een groot, wereldwijd netwerk in vintage items en oude bouwmaterialen. Kunnen we je ergens bij helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Breda. We staan graag voor je klaar!

Onze showroom ligt in Best, vlak boven Eindhoven, en is makkelijk via de snelweg te bereiken. Echter, omdat de afstand van Breda tot Best wordt geschat op 56,4 km, kunnen we het best begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert jouw oude bouwmaterialen meestal binnen één week in regio Breda. Tijdens onze route door Noord-Brabant komen we naast Breda ook langs Eindhoven, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Helmond, Oss, Oosterhout, Bergen op Zoom en Veldhoven. Onze klanten zitten werkelijk over heel Nederland!

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page