Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Op zoek naar de mooiste, oude bouwmaterialen in Amsterdam? 

Wij van Empire Best B.V. verkopen de meest prachtige oude bouwmaterialen. Wij zijn een B2B groothandel in antiek en oude bouwmaterialen. Wij houden ons bezig met het opsporen van oude bouwmaterialen en authentieke, unieke meubelstukken over heel de wereld. Woon jij in de omgeving van Amsterdam? Dan komt dat mooi uit! Wij hebben namelijk een groot en vaak wisselend assortiment in regio Amsterdam met antieke items en oude bouwmaterialen die je haast nergens anders zult tegenkomen. Items die je bij ons zoal tegenkomt zijn bijvoorbeeld oude, opgeknapte cement tegels, paneeldeuren met glas, vintage deuren, marmeren tegels, balustrades, antieke wasbakken, antieke ramen met spiegels en nog een heleboel meer.

BEKIJK ASSORTIMENT

Had jij er enig idee van dat Amsterdam volledig op houten palen is gebouwd? Dat komt omdat de grond waarop deze bruisende stad op is gebouwd, namelijk ooit uit de zee gewonnen. Om te vermijden dat de gebouwen in de modder wegzakken, werden alle huizen en andere gebouwen op houten palen gebouwd. Je vraagt je vast af waarom we je dit vertellen. Welnu, de producten die wij bij Empire Best B.V. verkopen, zijn een beetje vergelijkbaar met de stad Amsterdam: uniek, karakteristiek, herkenbaar én sterk. Neem maar eens een kijkje bij onze producten, die vervaardigd zijn uit oude bouwmaterialen.

In het geval je op zoek bent naar speciale of specifieke oude bouwmaterialen in regio Amsterdam en je het niet tussen onze producten kunt vinden, kun je gebruik maken van onze handige zoekfunctie. Empire B.V. blijft haar assortiment constant uitbreiden. Zo vind je bij ons nu ook vintage Louvre deuren, oude motieftegels, smeedijzeren poorten en industriële binnendeuren. Bezoek onze website dus regelmatig, omdat deze constant wordt bijgewerkt!

Ken je ons nog niet? Empire B.V is jouw nieuwe favoriete B2B-groothandel met ondertussen al 25 jaar ervaring en een wereldwijd netwerk in vintage, antiek en oude bouwmaterialen. Heb je vragen of kunnen we je ergens mee van dienst zijn? Neem dan contact met ons op of breng een bezoekje aan onze spectaculaire showroom. We zullen altijd voor je klaar staan!

Gemakkelijk vindbaar vanuit Amsterdam

Ons bedrijf is gelokaliseerd in Best, een dorp vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand tussen Best en Amsterdam is ongeveer 109 km, dus we begrijpen het helemaal als je jouw bestelde oude bouwmaterialen of andere vintage producten het liefst thuis bezorgd wil hebben. De bezorgservice van Empire zorgt ervoor dat jouw oude bouwmaterialen, zoals marmer en natuursteen, ongeveer binnen een week in regio Amsterdam zullen worden geleverd.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page