Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Ben je al een tijd zoekende naar Oude Franse deuren in Utrecht, zoals Louvre deuren? 

Louvre deuren kunnen gebruikt worden als raambekleding of als afscheiding voor diverse ruimten in huis of voor je onderneming. Ben jij bijvoorbeeld een winkelier of bloemist in Utrecht, dan kan zo’n prachtige Louvre deur of luik misschien wel eens goed van pas komen. Bovendien zijn Brocante Louvre deuren of houten luiken gewilde items als decoratie. Je bent bij Empire Best B.V. aan het juiste adres voor de inkoop van oude Franse deuren en/of luiken in omgeving Utrecht.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Met de karakteristieke oude deuren en andere bouwmaterialen van Empire B.V. uit Best geef jij je kantoor, salon, restaurant of huis een compleet nieuwe, vintage look. Wil je graag ons assortiment Louvre binnendeuren en buitendeuren met eigen ogen bekijken, kom dan langs in onze showroom in Best. Is dat geen optie, dan kun je al onze producten bekijken via onze webshop categorie “Oude Louvre deuren”. Wij van Empire hebben voor iedereen in Utrecht wat wils. Wat je bij ons zoal kunt vinden, is het volgende: vintage luiken voor raam, brocante luiken, paneeldeuren op maat, deuren met ijzerwerk, Louvre luikjes, glasdeuren en nog een heleboel meer.

Utrecht is een fijne, maar vooral moderne studentenstad die bezoekers steeds blijft verrassen. Je zou Utrecht als het kloppende hart van ons land kunnen beschouwen, en is gebouwd rondom de befaamde Domtoren. Deze toren is de hoogste kerktoren van ons land en heeft 465 treden en is 112 meter hoog. Voor de mensen die deze toren nog nooit hebben beklommen; geloof ons, het is een hele klim, maar het unieke uitzicht over de stad is iedere zweetdruppel waard! Utrecht is te vergelijken met onze antieke producten: ze hebben wat moeten doorstaan, maar het eindresultaat van bijvoorbeeld dit antieke Louvre luik mag er dan ook zijn!

Zie jij geen Louvre deur met de gewenste afmetingen in ons assortiment? Maak je dan vooral geen zorgen! De medewerkers van Empire maken zeer regelmatig inkoop reizen, wat een snelle aanvulling van de collectie tot gevolg heeft. Zo kan het zijn dat de Louvre binnendeuren of buitendeuren die jij op het oog had weer binnen de kortste keren beschikbaar zijn. Je kan ons ook altijd een belletje geven om na te vragen welke oude Louvre deuren of andere items op het moment bij ons aanwezig zijn in de groothandel te Best. Bel ons hiervoor op +31 (0)499-474725. Bovendien hebben we zelfs de mogelijkheid om Louvre deuren perfect op maat maken voor jou in Utrecht.

Wij bij Empire B.V Best zijn jouw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring in het vak en de mooiste Louvre deuren, zowel groot als klein. Niet is ons te gek! Kunnen we je ergens mee van dienst zijn? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom in Best. Vanuit Utrecht zijn we heel gemakkelijk te bereiken. We staan graag voor je klaar!

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Bezoek vanuit Utrecht onze showroom

De showroom van Empire B.V. ligt in Best vlak boven Eindhoven en is heel handig via de snelweg te bereiken. De afstand van Utrecht tot Best wordt geschat op 78,5 km. We kunnen het best begrijpen in het geval je liever je Louvre luiken of deuren of andere antieke spullen aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert jouw Louvre deuren en luiken binnen één week in regio Utrecht
.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page