Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Wat dacht je van prachtige Oude Franse deuren, zoals Louvre deuren voor jouw huis in Tilburg? 

Louvre deuren zijn weer helemaal terug in de mode. Ze worden vaak gebruikt als afscheiding tussen twee verschillende ruimtes. In andere gevallen gebruiken mensen Louvre deuren als raambekleding of gewoon al decoratie. Niet alleen zijn ze populair bij mensen in huis, ook in bedrijven zie je ze steeds meer terug. Denk aan bijvoorbeeld kapsalons, bars en restaurants en interieur bedrijven. Heb je een project in Tilburg en omgeving en wil je graag antieke items inkopen? Dan kan Empire Best B.V jou ongetwijfeld helpen. Bij Empire Best B.V. zijn we sterk in de handel van oude Franse deuren en luiken. Met de oude deuren en andere antieke bouwmaterialen van Empire B.V. geef jij iedere ruimte een elegante, vintage uitstraling. Ons assortiment Louvre binnendeuren en buitendeuren kun je komen bekijken in onze showroom in de buurt van Tilburg (Best) of via onze webshop categorie “Oude Louvre deuren”. Wij hebben voor iedereen in Tilburg wat wils. Behalve voor Louvre luiken en deuren kun je bij ons ook nog terecht voor glasdeuren, orangerie deuren, oude kastdeuren, brocante luiken, deuren met ijzerwerk, paneeldeuren en nog veel meer.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Als jij in Tilburg woont, ben je het vast met ons eens dat deze stad een authentiek en verrassend karakter heeft. De textielindustrie heeft in het verleden een grote rol gespeeld in deze stad; veel toeristen bezoeken dan ook graag het TextielMuseum. Ook Bierbrouwerij de Koningshoeven is een populaire trekpleister, en is één van de weinige brouwerijen ter wereld die het label ‘Authentic Trappist Product’ heeft. Authentiek; een begrip wat ook zeker op ons van toepassing is! Authentieke producten, vintage decoratie of Louvre luiken voor in huis, dat is wat je in Empire’s uitgebreide assortiment kunt vinden!.

Heb je een aantal mooie Louvre deuren gezien maar heeft geen één de gewenste afmetingen? Geen probleem, want bij Empire B.V. kunnen we zelfs Louvre deuren op maat laten maken. Daarnaast hebben wij altijd een snelle aanvulling van onze collectie, omdat ons team regelmatig inkoop reizen maakt. Houd onze website dus in de gaten, want het kan zomaar zijn dat jouw favoriete Louvre binnendeuren of buitendeuren binnen no-time weer voor jou in Tilburg beschikbaar zijn. Je kunt ons ook altijd eerst even bellen om te weten te komen welke antieke Louvre deuren er op dit moment bij ons aanwezig zijn in de groothandel te Best. Bel ons hiervoor op +31 (0)499-474725.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Snel en gemakkelijk te bereiken vanuit Tilburg

Empire B.V Best is jouw b2b-groothandel met 25 jaar ervaring. We hebben de mooiste Louvre deuren in onze collectie, van groot tot klein. Kunnen we iets voor je betekenen of heb je een gerichte vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of bezoek onze showroom in de buurt van Tilburg. We staan altijd graag voor onze klanten klaar.

Empire ligt in Best, vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. Zoals je vast weet zit er ongeveer 29,7 km tussen Tilburg en Best. Als je geen auto hebt of om wat voor reden dan ook die afstand niet kunt overbruggen, dan hebben wij altijd de mogelijkheid om jouw Louvre luiken of deuren of andere antieke spullen aan huis te bezorgen. Wij hebben vaker klanten uit provincie Noord-Brabant, uit onder andere ‘s Hertogenbosch, Eindhoven, Helmond en Breda. Empire’s bezorgservice levert jouw Louvre deuren en luiken, of ander antieke spullen binnen één week in regio Tilburg.
.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page