Unieke items, vaak maar 1 stuk

Items die bijna nergens anders te koop zijn

Groot assortiment

CATEGORIEĂ‹N

Louvre luiken en deuren in ‘s-Hertogenbosch

Beste ondernemer, zoek je Oude Franse deuren in ‘s-Hertogenbosch, zoals Louvre deuren? 

Wellicht wil je Louvre deuren kopen als raambekleding of als afscheiding voor uw huis/onderneming in ‘s-Hertogenbosch. Bovendien zijn Brocante louvre deuren of luiken een populaire items als decoratie.

Bij Empire Best B.V. zijn we sterk in de handel van oude Franse deuren en/of luiken, waaronder Louvre deuren en luikjes. wil je (Franse) oude deuren kopen in omgeving ‘s-Hertogenbosch? Met de oude deuren en andere bouwmaterialen van Empire B.V. uit Best geef jij je kamer of huis een elegante vintage look. De collectie Louvre binnendeuren en buitendeuren kun je bekijken in onze showroom in de buurt van ‘s-Hertogenbosch (Best) of online via onze webshop categorie “Oude Louvre deuren”. Wij van Empire hebben voor iedere onderneming in ‘s-Hertogenbosch wat wils. Zo kun je bij ons terecht voor deuren met ijzerwerk, losse deuren, Louvre luikjes, paneeldeuren, glasdeuren of orangerie deuren, we hebben het allemaal.

’s-Hertogenbosch, vaak Den Bosch genoemd, is een aangename stad met unieke tunnel grachten en leuke oude straatjes. Ook staat de stad bekend om de legendarische lekkernij; de Bossche Bol! Bovendien staat de stad vol prachtige eeuwenoude monumenten. Behalve het NoordBrabants Museum, kun je er ook terecht voor een ware eyecatcher: de gotische Sint-Janskathedraal. Opvallend, daar houden wij wel van, ook voor ons interieur! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze opvallende, nostalgische tafels?

Zie jij geen Louvre deur met uw gewenste afmetingen in onze collectie? Empire heeft een snelle aanvulling van de collectie, vanwege onze inkoop reizen. Zo kan het zijn dat de gewenste Louvre binnendeuren of buitendeuren voor u in ‘s-Hertogenbosch weer snel beschikbaar zijn. Je kan ons ook eerst bellen om dit na te vragen welke oude Louvre deuren op dit moment bij ons aanwezig zijn in de groothandel te Best. Bel hiervoor: +31 (0)499-474725. Bovendien kunnen we Louvre deuren op maat maken.

Wij zijn Empire B.V Best. Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en de mooiste Louvre deuren, zowel groot als klein! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom in de buurt van ‘s-Hertogenbosch. We staan graag voor je klaar.

Makkelijk te bereiken in ‘s-Hertogenbosch

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van ‘s-Hertogenbosch tot Best wordt geschat op 24,4 km; dus we kunnen het best begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw Louvre deuren en luiken binnen 1 week in regio ‘s-Hertogenbosch.

Breng de sfeer van weleer in huis

Breng de sfeer van weleer in huis

Breng de sfeer van weleer in huis

GeĂŻnteresseerd? Neem Contact Met Ons Op

Contact

Unieke items, vaak maar 1 stuk

Items die bijna nergens anders te koop zijn

Groot assortiment

Wij komen langs in heel Nederland

Amsterdam

Rotterdam

Utrecht