Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Lijkt het jou wel wat om een Oude Franse deur, zoals een Louvre deur, te hebben in Rotterdam?  

Louvre deuren zijn perfect als raambekleding, maar kunnen ook op een elegante manier een afscheiding vormen tussen twee ruimtes thuis (tussen keuken en woonkamer) of in een bedrijf (tussen verschillende afdelingen). In andere gevallen zijn houten Louvre luiken of Brocante Louvre deuren populaire items als decoratie. Wij zijn Empire B.V Best; jouw nieuwe favoriete B2B-groothandel met 25 jaar ervaring in de business. Bij Empire Best B.V. houden we ons graag bezig met de handel van oude Franse deuren en luiken, waaronder oude Louvre deuren en luiken. Woon jij in omgeving Rotterdam en wil je graag oude (Franse) deuren kopen?

Met de Louvre deuren en andere bouwmaterialen van Empire B.V. uit Best geef jij je huis of kantoor een sierlijke, authentieke look. Ons assortiment Louvre binnendeuren en buitendeuren kun je aanschouwen in onze showroom gelegen in Best, of anders natuurlijk online via onze webshop in de categorie “Oude Louvre deuren”. Of je nu op zoek bent naar deuren met ijzerwerk, Louvre luikjes, oude panelen, brocante luiken, losse deuren, glasdeuren of orangerie deuren; wij van Empire hebben voor iedere onderneming of particulier in Rotterdam wat wils!

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Jullie Rotterdammers zullen vast gemerkt hebben dat de stad door steeds meer toeristen wordt ontdekt en bezocht. En dat is natuurlijk niet zonder reden! Rotterdam staat onder andere bekend om de Euromast, Feyenoord natuurlijk en haar architectuur. En, niet te vergeten, de grootste haven van Europa, die zich in deze stad bevindt. Waar in Rotterdam elke dag ontzettend veel schepen zich verzamelen en elkaar afwisselen, vind je bij Empire B.V. een enorm, constant wisselend assortiment met de mooiste vintage producten, waaronder Louvre luiken en deuren.

Heb je onze website bekeken en heb je geen Louvre deur kunnen vinden die de voor jou juiste afmetingen heeft? Geen probleem, want de grote, overzichtelijke collectie van Empire wordt steeds weer opnieuw aangevuld. Zo kan het dus heel goed zijn dat de perfecte Louvre binnendeuren of buitendeuren voor jou in Rotterdam weer binnen no-time beschikbaar zijn. Als je het handig vindt, kun je ons ook eerst bellen om te weten te komen welke oude Louvre deuren er op dit moment bij ons aanwezig zijn. Bel ons hiervoor op +31 (0)499-474725. Bovendien kunnen we Louvre deuren op maat maken, mocht dat iets zijn waar je interesse in hebt!

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Van Rotterdam naar Best binnen no-time

Empire’s showroom ligt in Best vlak boven Eindhoven en is heel makkelijk via de snelweg te bereiken. Rotterdam en Best zitten op zo’n 105 kilometer van elkaar af. Als die afstand voor jou te overbruggen valt, kun je ons een bezoek brengen in onze showroom. Daar kun je met ons een persoonlijk praatje maken. Is het echter te ver voor je, dan is dat ook geen probleem omdat wij jouw antieke meubels of oude bouwmaterialen gewoon aan huis kunnen leveren. Empire’s bezorgservice levert jouw Louvre luiken en deuren binnen één week in regio Rotterdam. Kunnen we je ergens bij helpen? Neem dan gewoon contact met ons op. Hoe je het ook wendt of keert, we staan altijd graag voor je klaar.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page