Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste ondernemer, zoek je Oude Franse deuren in Oosterhout, zoals Louvre deuren? 

Wellicht wil je Louvre deuren kopen als raambekleding of als afscheiding voor uw huis/onderneming in Oosterhout. Bovendien zijn Brocante louvre deuren of luiken een populaire items als decoratie.
Bij Empire Best B.V. zijn we sterk in de handel van oude Franse deuren en/of luiken, waaronder Louvre deuren en luikjes. wil je (Franse) oude deuren kopen in omgeving Oosterhout? Met de oude deuren en andere bouwmaterialen van Empire B.V. uit Oosterhout geef jij je kamer of huis een elegante vintage look. De collectie Louvre binnendeuren en buitendeuren kun je bekijken in onze showroom in de buurt van Oosterhout (Oosterhout) of online via onze webshop categorie “Oude Louvre deuren”. Wij van Empire hebben voor iedere onderneming in Oosterhout wat wils. Zo kun je bij ons terecht voor deuren met ijzerwerk, losse deuren, Louvre luikjes, paneeldeuren, glasdeuren of orangerie deuren, we hebben het allemaal.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Oosterhout is een leuk toeristisch familie stadje om eens te bezoeken. De stad staat bekend om de bossen, de compacte binnenstad en de vele fiets- en wandelmogelijkheden. Highlights zijn onder andere de Heilige Driehoek, theater de Bussel, het Openluchttheater en de Sint-Jansbasiliek. Deze laatste heeft een interieur met veel antieke voorwerpen en prachtige glas-in-lood ramen. Antieke, vintage decoratie zie je steeds meer in de hippe interieurs van nu. Kom bij ons langs en laat je verrassen!

Zie jij geen Louvre deur met uw gewenste afmetingen in onze collectie? Empire heeft een snelle aanvulling van de collectie, vanwege onze inkoop reizen. Zo kan het zijn dat de gewenste Louvre binnendeuren of buitendeuren voor u in Oosterhout weer snel beschikbaar zijn. Je kan ons ook eerst bellen om dit na te vragen welke oude Louvre deuren op dit moment bij ons aanwezig zijn in de groothandel te Oosterhout. Bel hiervoor: +31 (0)499-474725. Bovendien kunnen we Louvre deuren op maat maken.
Wij zijn Empire B.V. Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en de mooiste Louvre deuren, zowel groot als klein! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom in de buurt van Oosterhout. We staan graag voor je klaar..

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Oosterhout

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Oosterhout tot Best wordt geschat op 58,3 km; dus we kunnen het Best begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw oude bouwmaterialen zoals natuursteen, marmer, etc. meestal binnen 1 week in regio Oosterhout.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page