Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Zoek je Oude Franse deuren, zoals Louvre deuren, voor een (bouw)project in Nijmegen? 


Tegenwoordig zijn Louvre deuren weer helemaal trendy! Mensen gebruiken Louvre deuren vaak op twee manieren, namelijk als raambekleding of als afscheiding tussen twee verschillende ruimtes. Louvre deuren kunnen zowel in een woning als een bedrijf prachtig staan. Je ziet bovendien steeds Brocante Louvre deuren en luiken als decoratie voor interieuren. Empire Best B.V. is sterk in de handel van oude Franse deuren en luiken. Met onze unieke vintage items, die je nergens anders zult tegenkomen, geef je jouw woning of bedrijf een hele nieuwe look. Mocht je de tijd ervoor hebben, dan nodigen we je graag uit om onze collectie Louvre binnendeuren en buitendeuren te komen bekijken in onze showroom in de buurt van Nijmegen (Best). Maar omdat we weten dat dit niet voor iedereen mogelijk is, hebben wij onze producten ook overzichtelijk op onze website staan. Kijk voor Louvre luiken en deuren in onze categorie “Oude Louvre deuren”. Wij van Empire hebben voor iedere particulier of onderneming in Nijmegen wat wils. Sommige ondernemers, bijvoorbeeld bloemisten, horeca-eigenaren of kunstenaars, willen hun bedrijf graag een compleet nieuwe sfeer geven met antieke producten. Maar ook veel particulieren zijn tegenwoordig op zoek naar vintage items om te combineren met hun moderne interieur. In ons grote, overzichtelijke assortiment vind je onder andere oude Louvre deuren, Louvre kastdeuren, orangerie deuren, paneeldeuren, metalen Louvre deuren en nog veel meer.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Nijmegen is de oudste stad van ons land en tevens een bruisende universiteitsstad waar veel studenten wonen. De stad is bovendien beroemd om zijn Nijmeegse Vierdaagse. Wat Nijmegen zo bijzonder en veelzijdig maakt, is haar diverse omgeving: enerzijds het rivierenlandschap tussen Maas en Waal en anderzijds de knusse winkelstraatjes. Veelzijdig en divers, zo beschrijven we onze spiegel collectie ook graag! Of je nu op zoek bent naar barok, industrieel, groot, klein, met lijst of zonder.. We hebben het allemaal!.

Empire B.V Best is een b2b-groothandel in antiek met 25 jaar ervaring. Wij beschikken over de mooiste Louvre luiken en oude Louvre deuren, zowel groot als klein. Kunnen we iets voor je betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Best, in de buurt van Nijmegen. We staan graag voor je klaar!

Heb je rondgespeurd in onze webshop, en heb je geen Louvre deur kunnen vinden die geschikt is voor jouw project? Dan is er altijd een oplossing! Ten eerste kunnen wij Louvre deuren op maat laten maken voor jou in Nijmegen. Daarnaast staan wij erom bekend een snelle aanvulling te hebben van onze collectie, omdat onze medewerkers regelmatig op inkoopreis gaan. Dat betekent dus dat jouw gewenste Louvre luiken, Louvre luiken voor raam, of andere antieke producten weer snel beschikbaar zullen zijn! We raden je in elk geval aan om onze webshop in de gaten te houden. Je kunt ons ook altijd even bellen om te weten te komen welke Louvre luiken en/of deuren er op het moment bij ons aanwezig zijn in Best. Je kunt ons hiervoor bellen via +31 (0)499-474725. .

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken vanuit Nijmegen


Empire’s showroom ligt in Best, vlak boven Eindhoven en is gemakkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Nijmegen tot Best wordt geschat op 66,7 km. Als het niet mogelijk is om bij ons langs te komen, dan leveren we jouw spullen gewoon aan huis. Empire’s bezorgservice levert jouw Louvre deuren en luiken binnen één week in regio Nijmegen. Wist je dat we tijdens onze rit door Gelderland ook langs steden komen zoals Ede, Arnhem en Apeldoorn? Onze klanten zitten over het hele land en dus bezorgen wij met veel plezier over heel Nederland!

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page