Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Zoek je de mooiste Oude Franse deuren in Eindhoven, zoals Louvre deuren?  

Sommige mensen willen graag Louvre deuren voor in huis om deze te gebruiken als raambekleding waar anderen Louvre deuren nemen om een afscheiding te creëren tussen twee verschillende ruimtes. Louvre deuren zijn natuurlijk ook prachtig voor in een kantoor of andere onderneming, zoals in de horeca, interieurbedrijven, in bouwbedrijven en noem maar op. Bovendien zijn Brocante Louvre deuren of luiken ook zeer gewilde items als decoratie. Wij van Empire Best B.V. zijn een groothandel in onder andere oude Franse deuren en/of luiken, zoals Louvre deuren en luikjes. Woon jij in Noord-Brabant, in omgeving Eindhoven en zoek je Louvre luiken of andere oude bouwmaterialen? .

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Met de prachtige vintage deuren en andere items van Empire B.V. uit Best geef jij je ruimte een geheel nieuwe, vintage look. Mocht je onze collectie Louvre binnendeuren en buitendeuren willen komen bekijken, dan kan dat in onze showroom in de buurt van Eindhoven (Best) of anders eventueel online via onze webshop categorie “Oude Louvre deuren”. Wij weten zeker dat er ook voor jou wel iets tussen zit! Je kunt bij ons ook terecht voor brocante luiken, Louvre paneel, Louvre luiken voor raam, deuren met ijzerwerk, glasdeuren of orangerie deuren; we hebben het allemaal.

Eindhoven, wie kent deze stad niet! Behalve modern, is Eindhoven een dynamische en vooral internationale stad, maar met een warm Brabants hart. De meeste mensen kennen Eindhoven van PSV, maar ook vanwege de hightech en innovatieve bedrijven zoals Philips. Philips werd vooral beroemd in het jaar 1891, toen Gerard Philips in Eindhoven gloeilampen begon te produceren. Als we het dan toch over de gloeilamp hebben.. Vintage verlichting is weer helemaal trendy! Neem eens een kijkje in het uitgebreide assortiment van Empire B.V..

Kun je geen Louvre deur vinden met de gewenste afmetingen? Dat geeft niet, want Empire vult haar collectie altijd vliegensvlug aan, omdat het team veel inkoop reizen maakt. Houd de website dus in de gaten, de gewenste Louvre binnendeuren of buitendeuren zullen snel weer beschikbaar zijn! Je kan ons natuurlijk ook altijd eerst bellen om na te gaan welke oude Louvre deuren er op het moment bij ons in de showroom staan te Best. Bel hiervoor: +31 (0)499-474725. Ook kunnen we Louvre deuren op maat maken voor onze klanten. Wij van Empire B.V. zijn jouw b2b-groothandel met 25 jaar ervaring en de mooiste Louvre deuren, zowel groot als klein! Heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, of kom een bezoekje brengen in onze showroom in de buurt van Eindhoven. We staan altijd voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Eindhoven

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is snel en gemakkelijk via de snelweg te bereiken. Je hoeft maar een kilometer of 13,8 af te leggen om onze showroom te kunnen bezoeken! Mocht dat om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn, dan kunnen we jouw Louvre luiken en deuren of andere oude bouwmaterialen aan huis bezorgen. Wij komen op onze route door Noord-Brabant langs verschillende steden, waaronder Oss, Helmond, Oosterhout, Tilburg en natuurlijk Eindhoven. Empire’s bezorgservice levert jouw Louvre deuren en luiken binnen één week in regio Eindhoven.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page