Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Waar vind je de mooiste Oude Franse deuren in Den Haag, zoals Louvre deuren? 


Louvre deuren kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Van raambekleding, tot een elegante afscheiding voor ruimtes thuis of in jouw bedrijfje; Louvre deuren kunnen verschillende functies bieden en staan overal prachtig! Ook Brocante Louvre deuren of luiken zijn erg gewild als decoratie. Veel mensen die net een project zijn gestart, zoals een restaurant, een bar, of kapsalon, willen natuurlijk hun bedrijf zo mooi mogelijk inrichten. Wat dacht je van prachtige vintage items, zoals een Louvre deur, voor jouw onderneming in Den Haag? Bij Empire Best B.V. zijn we sterk in de handel van oude Franse deuren en luiken, zoals Louvre deuren en luikjes.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Zoek jij (Franse) oude deuren in omgeving Den Haag? Met de karakteristieke bouwmaterialen van Empire B.V. uit Best geef jij iedere ruimte een elegante, vintage look. Wil je onze collectie Louvre binnendeuren en buitendeuren met eigen ogen bekijken? Kom dan naar onze showroom in Best, die je vanuit Den Haag goed kunt bereiken. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan kun je ons authentieke assortiment Louvre luiken en deuren online bekijken via onze webshop categorie “Oude Louvre deuren”. Wij van Empire hebben voor iedereen, onderneming tot particulier, in omgeving Den Haag wat wils. Wat je bij ons zoal vindt, zijn houten blaffeturen, brocante luiken, deuren met ijzerwerk en oude panelen glasdeuren of orangerie deuren; we hebben het allemaal.

Wij vinden Den Haag toch wel één van de meest bijzondere steden van Nederland. We kunnen ons voorstellen dat je daar heerlijk woont! Op het historische Binnenhof van deze stad vind je onze regering en op het Noordeinde het werkpaleis van onze koning. Je kunt er verder ook fraaie kunst musea bezoeken. Als jij van kunst en vintage houdt, dan is de Empire showroom voor jou dé place to be! Bekijk bijvoorbeeld onze chique fauteuils, die wij stiekem nog veel mooier vinden dan die van onze koning!.

Heb je niet de Louvre deur kunnen vinden die je op het oog had? Geen zorgen, want dankzij de vele inkoop reizen die onze medewerkers doen, vullen we onze collectie steeds weer aan. Het is daarom belangrijk om onze webshop in de gaten te houden, want jouw gewenste Louvre binnendeuren of buitendeuren zullen zo snel weer beschikbaar zijn. Je kan ons natuurlijk ook altijd bellen om te vragen welke oude Louvre deuren we op het moment bij ons in de groothandel te Best hebben staan. Bel ons hiervoor op: +31 (0)499-474725. Bovendien is het misschien ook goed om te weten dat Empire B.V. Louvre deuren op maat kan maken voor jou in Den Haag!

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken vanuit Den Haag


Wij van Empire B.V Best zijn jouw b2b-groothandel met 25 jaar ervaring in het vak. Wij hebben de mooiste Louvre deuren, zowel groot als klein! Wij kopen in op plaatsen waar bijna niemand anders inkoopt, dus onze producten zijn authentiek en uniek! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Best. Vanuit Den Haag kun je ons gemakkelijk bereiken. We staan graag voor je klaar!

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is goed via de snelweg te bereiken. Omdat de afstand van Den Haag tot Best wordt geschat op 132 km, begrijpen we als je de Louvre luiken of deuren of andere oude bouwmaterialen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert jouw Louvre deuren en luiken binnen één week in regio Zuid-Holland, en we leveren behalve in Den Haag ook eventueel in steden zoals Delft, Zoetermeer en Gouda.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page