Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Woon jij in Amsterdam en heb jij interesse in het kopen van Oude Franse deuren, zoals Louvre deuren? 

Mensen hebben verschillende, persoonlijke redenen om Louvre deuren aan te schaffen.Sommige mensen laten deze prachtige deuren graag als raambekleding functioneren, terwijl anderen ze willen gebruiken als afscheiding in huis of op kantoor in Amsterdam. Denk ook eens aan Brocante Louvre deuren, die bij onze klanten nogal sterk in de smaak vallen als decoratie. Wij bij Empire Best B.V richten ons sterk op de handel van oude Franse deuren en luiken, waaronder dus Louvre deuren en luiken. Woon jij in Noord-Holland, in of in de buurt van Amsterdam en wil je graag oude Franse deuren kopen? Met de oude bouwmaterialen en oude deuren van Empire B.V uit Best geef jij jouw huis of onderneming een complete vintage uitstraling. Benieuwd naar onze collectie Louvre binnen- en buitendeuren? Je kunt ze met eigen ogen bekijken in onze showroom in Best. Is dat toch iets te ver voor je, dan kun je de afbeeldingen bekijken via onze webshop onder de categorie “Oude Louvre deuren”. .

BEKIJK ASSORTIMENT

Wij van Empire hebben voor iedereen in en om Amsterdam, particulier of ondernemer, wat te bieden. Wat dacht je van Louvre deuren of andere oude bouwmaterialen voor jouw interieur project of gerenoveerde restaurant? Vind bij ons ook nog paneeldeuren, deuren met ijzerwerk, orangerie deuren, Louvre luikjes, en ga zo maar door. Je kunt het allemaal bij ons krijgen.

De stad Amsterdam heeft veel met de producten van Empire B.V. gemeen: het is uniek, herkenbaar, karakteristiek én sterk! Veel mensen weten niet dat Amsterdam volledig op houten palen is gebouwd. De reden hiervoor is dat de grond waarop Amsterdam is gebouwd ooit uit de zee is gewonnen. Om ervoor te zorgen dat de gebouwen niet in de modder wegzakten, moest alles dus op houten palen worden gebouwd. Neem gauw een kijkje bij onze producten, die allemaal gemaakt zijn van prachtige en degelijke oude bouwmaterialen..

Heb jij ons grote assortiment bekeken en heb je helaas geen Louvre deur gevonden met de juiste afmetingen? Niet getreurd, Empire kan haar collectie snel aanvullen en kopen in op plekken waar bijna niemand inkoopt. Je hebt dus grote kans dat jouw ideale Louvre binnendeuren of buitendeuren in Amsterdam binnen de kortste keren beschikbaar zijn. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen om na te gaan welke oude Louvre deuren op het moment bij ons op voorraad staan in onze groothandel in Best. Je kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)499-474725. Vergeet ook niet dat we in staat zijn om Louvre deuren op maat te maken!

Van Amsterdam gemakkelijk naar Best

Empire B.V., gelokaliseerd in Best (in de buurt van Eindhoven), is jouw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en de mooiste Louvre deuren, zowel groot als klein. Wil je graag meer informatie of heb je een gerichte vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, of neem een bezoek aan onze mooie showroom. We staan graag voor je klaar! Onze Empire showroom in Best is heel gemakkelijk te bereiken via de snelweg. Er zit ongeveer 109 km afstand tussen Amsterdam en Best. Mensen die wel gewend zijn om wat kilometers af te leggen, zullen zeggen dat je binnen no-time van de ene in de andere stad bent. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat voor anderen de afstand misschien toch iets te lang is. Voor deze laatste groep mensen hebben wij de mogelijkheid om oude bouwmaterialen of antieke spullen thuis te bezorgen. Empire’s bezorgservice zal jouw Louvre deuren en luiken binnen 1 week in regio Amsterdam bezorgen!.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page