Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste ondernemer, zoek je Oude Franse deuren in Amstelveen, zoals Louvre deuren? 

Wellicht wil je Louvre deuren kopen als raambekleding of als afscheiding voor uw huis/onderneming in Amstelveen. Bovendien zijn Brocante louvre deuren of luiken een populaire items als decoratie.
Bij Empire B.V. zijn we sterk in de handel van oude Franse deuren en/of luiken, waaronder Louvre deuren en luikjes. wil je (Franse) oude deuren kopen in omgeving Amstelveen? Met de oude deuren en andere bouwmaterialen van Empire B.V. uit Amstelveen geef jij je kamer of huis een elegante vintage look. De collectie Louvre binnendeuren en buitendeuren kun je bekijken in onze showroom in de buurt van Amstelveen (Amstelveen) of online via onze webshop categorie “Oude Louvre deuren”. Wij van Empire hebben voor iedere onderneming in Amstelveen wat wils. Zo kun je bij ons terecht voor deuren met ijzerwerk, losse deuren, Louvre luikjes, paneeldeuren, glasdeuren of orangerie deuren, we hebben het allemaal.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Amstelveen is een aangename stad om in te wonen of te bezoeken. Je kunt er genieten van de natuur, maar ook gezellig uitgaan en shoppen in het Stadshart. Het museum Jan van der Togt, dat een bijzondere collectie aan glaskunst heeft, is interessant om te bezoeken. Als je van glaskunst houdt, kunnen wij wellicht ook iets voor je betekenen! Zie bijvoorbeeld onze opvallende ronde hanglamp van vernikkeld brons met glas.

Zie jij geen Louvre deur met uw gewenste afmetingen in onze collectie? Empire heeft een snelle aanvulling van de collectie, vanwege onze inkoop reizen. Zo kan het zijn dat de gewenste Louvre binnendeuren of buitendeuren voor u in Amstelveen weer snel beschikbaar zijn. Je kan ons ook eerst bellen om dit na te vragen welke oude Louvre deuren op dit moment bij ons aanwezig zijn in de groothandel te Amstelveen. Bel hiervoor: +31 (0)499-474725. Bovendien kunnen we Louvre deuren op maat maken.
Wij zijn Empire B.V. Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en de mooiste Louvre deuren, zowel groot als klein! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom in de buurt van Amstelveen. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Amstelveen

Empire ligt in Best vlak Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Amstelveen tot Best wordt geschat op 108 km; dus we kunnen het Amstelveen begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw antiek hekwerken zoals liftdeuren, sier hekwerk, smeedijzeren poorten, etc. meestal binnen 1 week in regio Amstelveen.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page