Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste ondernemer, zoek je Oude Franse deuren in Amersfoort, zoals Louvre deuren?  


Wellicht wil je Louvre deuren kopen als raambekleding of als afscheiding voor uw huis/onderneming in Amersfoort. Bovendien zijn Brocante louvre deuren of luiken een populaire items als decoratie.

Bij Empire Best B.V. zijn we sterk in de handel van oude Franse deuren en/of luiken, waaronder Louvre deuren en luikjes. wil je (Franse) oude deuren kopen in omgeving Amersfoort? Met de oude deuren en andere bouwmaterialen van Empire B.V. uit Best geef jij je kamer of huis een elegante vintage look. De collectie Louvre binnendeuren en buitendeuren kun je bekijken in onze showroom in de buurt van Amersfoort (Best) of online via onze webshop categorie “Oude Louvre deuren”. Wij van Empire hebben voor iedere onderneming in Amersfoort wat wils. Zo kun je bij ons terecht voor deuren met ijzerwerk, losse deuren, Louvre luikjes, paneeldeuren, glasdeuren of orangerie deuren, we hebben het allemaal.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Als je eens een wandeling door Amersfoort maakt, zie je meteen dat hier zich een rijke geschiedenis heeft afgespeeld. De Koppelpoort, Monnikendam, de Lange Jan en Muurhuizen zijn hier goede voorbeelden van, alsook de stenen ommuring die nog voor een deel staat. De producten die wij verkopen, hebben ook een rijke geschiedenis! Wij hebben namelijk een breed assortiment aan vintage artikelen. Zo ook onze eetkamerstoelen, waarbij we zitcomfort combineren met uitzonderlijke designs..

Zie jij geen Louvre deur met uw gewenste afmetingen in onze collectie? Empire heeft een snelle aanvulling van de collectie, vanwege onze inkoop reizen. Zo kan het zijn dat de gewenste Louvre binnendeuren of buitendeuren voor u in Amersfoort weer snel beschikbaar zijn. Je kan ons ook eerst bellen om dit na te vragen welke oude Louvre deuren op dit moment bij ons aanwezig zijn in de groothandel te Best. Bel hiervoor: +31 (0)499-474725. Bovendien kunnen we Louvre deuren op maat maken.

Wij zijn Empire B.V Best. Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en de mooiste Louvre deuren, zowel groot als klein! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom in de buurt van Amersfoort. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Amersfoort


Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Amersfoort tot Best wordt geschat op 98,8 km; dus we kunnen het best begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw Louvre deuren en luiken binnen 1 week in regio Amersfoort.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page