Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste ondernemer, zoek je Oude Franse deuren in Almelo, zoals Louvre deuren? 

Wellicht wil je Louvre deuren kopen als raambekleding of als afscheiding voor uw huis/onderneming in Almelo. Bovendien zijn Brocante louvre deuren of luiken een populaire items als decoratie.
Bij Empire Best B.V. zijn we sterk in de handel van oude Franse deuren en/of luiken, waaronder Louvre deuren en luikjes. wil je (Franse) oude deuren kopen in omgeving Almelo? Met de oude deuren en andere bouwmaterialen van Empire B.V. uit Best geef jij je kamer of huis een elegante vintage look. De collectie Louvre binnendeuren en buitendeuren kun je bekijken in onze showroom in de buurt van Almelo (Best) of online via onze webshop categorie “Oude Louvre deuren”. Wij van Empire hebben voor iedere onderneming in Almelo wat wils. Zo kun je bij ons terecht voor deuren met ijzerwerk, losse deuren, Louvre luikjes, paneeldeuren, glasdeuren of orangerie deuren, we hebben het allemaal.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Almelo heeft een fabelachtig uiterlijk en is ontzettend populair onder toeristen. Vooral het stadsmuseum is een must-see in deze stad, waar regelmatig tentoonstellingen worden georganiseerd. Almelo ademt cultuur en geschiedenis, en de inwoners zijn dan ook apetrots op hun mooie stad! Net als Almelo, ademen ook wij en onze producten cultuur en geschiedenis. Onze vintage banken en antieke hekwerken zijn daar een prachtig voorbeeld van.

Zie jij geen Louvre deur met uw gewenste afmetingen in onze collectie? Empire heeft een snelle aanvulling van de collectie, vanwege onze inkoop reizen. Zo kan het zijn dat de gewenste Louvre binnendeuren of buitendeuren voor u in Almelo weer snel beschikbaar zijn. Je kan ons ook eerst bellen om dit na te vragen welke oude Louvre deuren op dit moment bij ons aanwezig zijn in de groothandel te Best. Bel hiervoor: +31 (0)499-474725. Bovendien kunnen we Louvre deuren op maat maken.
Wij zijn Empire B.V Best. Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en de mooiste Louvre deuren, zowel groot als klein! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom in de buurt van Almelo. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Almelo

Empire ligt in Best vlak Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Almelo tot Best wordt geschat op 166 km; dus we kunnen het Almelo begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw antiek hekwerken zoals liftdeuren, sier hekwerk, smeedijzeren poorten, etc. meestal binnen 1 week in regio Almelo.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page