Unieke items, vaak maar 1 stuk

Items die bijna nergens anders te koop zijn

Groot assortiment

CATEGORIEËN

Antieke meubels in ‘s-Hertogenbosch

Zoek jij Antieke meubels in ‘s-Hertogenbosch, online of in onze groothandel?

Bij Empire B.V. zijn wij sterk in de handel van antiek meubilair. Wellicht wil je voor jouw woning of onderneming in ‘s-Hertogenbosch antieke meubels opkopen, zodat je deze bijvoorbeeld kunt combineren met jouw huidige moderne meubilair. Of je nu op zoek bent naar antieke barok meubels of Zweeds meubilair, we hebben voor iedere persoon of ondernemer wat wils. Hieronder vind je een greep uit onze antieke meubel collectie:

  • Antieke kasten
  • Antiek bureau
  • Vintage stoelen
  • Antieke eiken meubelen
  • Antieke banken
  • Antieke decoratie
  • En nog veel meer!

’s-Hertogenbosch, in de volksmond vaker Den Bosch genoemd, is een sfeervolle stad met prachtige tunnel grachten en gezellige oude straatjes. Wie wel eens in deze stad is, kent vast en zeker de legendarische lekkernij de Bossche Bol! Ook kun je in deze Noord-Brabantse stad veel fraaie, historische monumenten bezoeken. Het NoordBrabants Museum is een populaire trekpleister, maar ook kun je er terecht voor een ware, opvallende eyecatcher: de gotische Sint-Janskathedraal. Opvallend; dat is ons ding, en dan vooral als we het over meubels hebben! Wat dacht je bijvoorbeeld van Empire’s opvallende, nostalgische tafels?

Kom ons bezoeken in de showroom of neem een kijkje online

Zoek je dus antieke vintage meubels voor jouw huis of onderneming in omgeving ‘s-Hertogenbosch in Noord-Brabant? Met de sfeervolle, karakteristieke collectie aan antieke meubels voor zowel binnen als buiten van Empire B.V. uit Best zul je altijd slagen. 

Ons assortiment antieke meubels en andere vintage materialen kun je komen bekijken in onze showroom in Best, in de buurt van ‘s-Hertogenbosch, of anders op je gemakje online via onze webshop. Maak jouw interieur compleet met de laatste trends aan klassieke meubels en andere decoratieve woonaccessoires van Empire B.V Best.

Bij ons is de klant koning

Heb je onze webshop uitgebreid bekeken maar heb je niet helemaal het antieke meubel gevonden waar je altijd al naar op zoek was? Heb dan nog even wat geduld, want Empire heeft altijd een snelle aanvulling van antieke meubels en andere vintage producten. Dit betekent dus dat de gewenste antieke meubels voor jou  in ‘s-Hertogenbosch weer heel snel beschikbaar zullen zijn. Niet alleen verkopen wij antieke meubels, ook hebben wij een grote keuze aan oude bouwmaterialen, Louvre deuren, antieke hekwerken en nog veel meer. Bij ons kun je dus terecht voor prachtige antieke items voor je interieur, maar ook voor jouw tuin!

Persoonlijk advies van antiek specialisten

Het team van Empire B.V. begrijpt dat je wel wat extra advies kan gebruiken bij zo’n ingrijpende inkoop. Bel ons daarom gerust voor persoonlijk advies op +31 (0)499-474725 of bezoek onze showroom in de buurt van ‘s-Hertogenbosch. We staan graag voor je klaar!

Vanuit ‘s-Hertogenbosch gemakkelijk en snel te bereiken 

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. Er zit ongeveer 24,4 km tussen ‘s-Hertogenbosch en Best, dus met de auto is dat goed te doen. Maar we snappen ook dat het niet voor iedereen haalbaar is, dus leveren we je oude bouwmaterialen of antieke meubels graag aan huis. Empire’s bezorgservice levert jouw antieke meubels binnen één week in regio ‘s-Hertogenbosch. Omdat Empire meer klanten heeft in het gezellige Noord-Brabant, komen we ook langs onder andere Eindhoven, Breda en Helmond om de spullen bij onze klanten af te leveren. Wij zien onze klanten graag tevreden!

Breng de sfeer van weleer in huis

Breng de sfeer van weleer in huis

Breng de sfeer van weleer in huis

Geïnteresseerd? Neem Contact Met Ons Op

Contact

Unieke items, vaak maar 1 stuk

Items die bijna nergens anders te koop zijn

Groot assortiment