Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Antieke meubels in Amsterdam, is dat soms wat je zoekt? 

Dan ben je bij Empire B.V. aan het juiste adres. Antieke meubels zijn prachtig te combineren met modern meubilair. Maar ze kunnen ook ontzettend mooi staan op kantoor! Of werk je soms aan een tof project in of nabij Amsterdam en wil je bijzondere spullen voor de inrichting? Dan kunnen wij bij Empire Best B.V. jou wellicht helpen! Wij zijn namelijk sterk in de handel van antieke meubels. Of je in de buurt van Amsterdam nu op zoek bent naar antieke vintage meubels, Zweeds meubilair, of antieke barok meubels, wij hebben het werkelijk allemaal. We geven je hieronder graag een sneak peak uit onze antieke collectie:

  • Antieke kasten;
  • Vintage meubels;
  • Antieke decoratie;
  • Antieke banken;
  • Antieke tafels;
  • Vintage stoelen
  • Antieke eetkamerstoelen;
  • Antieke fauteuils;
  • En ga zo maar door.

Het karakter van onze producten bij Empire B.V. komt sterk overeen met de stad Amsterdam. Wist jij dat Amsterdam volledig op houten palen is gebouwd? Om te voorkomen dat huizen en andere gebouwen in de modder wegzakten – de grond waarop deze stad is gebouwd is namelijk ooit uit de zee gewonnen – moest alles op houten palen worden gebouwd. Net als Amsterdam zijn onze producten sterk, uniek, karakteristiek, én herkenbaar. Kijk maar eens naar onze antieke meubels.

BEKIJK ASSORTIMENT

Wij halen alles uit de kast 

Heb je jouw antieke meubel niet kunnen vinden in onze collectie? Maak je vooral geen zorgen, want Empire heeft een vaak wisselend vintage assortiment waardoor meubels en decoratie dus snel weer worden aangevuld. Zo kan het dus maar net zijn dat de gewenste antieke meubels voor jou in Amsterdam weer binnen de kortste keren beschikbaar zijn. Behalve antieke meubels voor jou in Amsterdam, hebben wij ook nog een uitgebreide collectie oude bouwmaterialen. Voorbeelden van producten binnen deze categorie zijn onder andere ornamenten, antieke houten vloerdelen en Louvre deuren. Als je ook buiten dezelfde antieke sfeer wil aanhouden, bestel dan bij ons een antiek smeedijzeren hekwerk.

Persoonlijk advies van een antiek specialist? 

Als je dus van plan bent om antieke meubels te kopen in omgeving Amsterdam, zul je bij Empire B.V. in Best altijd slagen. Wij hebben een unieke en uitgebreide collectie aan antieke en klassieke meubels voor binnen en buiten. Je bent altijd welkom in onze showroom, maar als Best te ver is voor je vanuit Amsterdam, kun je ook online onze collectie vintage materialen en antieke meubels bekijken. Maak je interieur helemaal af met de laatste trends aan klassieke meubels en decoratieve producten van Empire B.V. Best. Wij van Empire B.V. begrijpen als antiek specialist als geen ander dat je bij zo’n grote aankoop wel wat advies kunt gebruiken. Voor op maat gemaakt advies voor jouw antieke meubels, bel je ons op +31 (0)499-474725 of bezoek je onze showroom in Best. Vanuit Amsterdam kun je ons gemakkelijk bereiken. We staan graag voor je klaar!

Makkelijk te bereiken vanuit Amsterdam

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is heel gemakkelijk via de snelweg te bereiken. Omdat de afstand van Amsterdam tot Best ongeveer 109 km betreft, zijn wij in staat om de oude bouwmaterialen of antieke spullen aan huis te bezorgen. Empire’s bezorgservice levert jouw antieke meubels binnen één week in regio Amsterdam.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page