Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Ben je aan het rondkijken voor Antiek Hekwerk in Utrecht? 

Dan kan Empire Best B.V. jou wellicht verder helpen. Bij Empire B.V. verkopen we de mooiste antieke hekwerken en poorten van smeedijzer. Ben je meer geïnteresseerd in (Frans) antiek hekwerk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Empire B.V. uit Best is een B2B-groothandel in vintage materialen, zoals antieke hekwerken, poorten, industrieel hekwerk, sierhekwerk, en nog veel meer antieke materialen. Zoek je antiek hekwerk voor jouw onderneming? Of misschien voor in je tuin in Utrecht? Denk dan bijvoorbeeld aan smeedijzeren hekwerken, antiek balkon hekwerk, antieke poorten, een houten balustrade, hoog ijzeren hek, Frans antiek art deco hekwerk en verschillende smeedijzeren poorten met zuilen.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Utrecht is een prachtige, moderne studentenstad die bezoekers blijft verrassen. Je zou de stad het kloppende hart van ons land kunnen noemen, gebouwd rondom de iconische Domtoren. Wist je dat deze toren 465 treden heeft, wel 112 meter hoog is en de hoogste kerktoren van Nederland is? Je kunt je vast voorstellen dat het een hele klim is, maar het uitzicht over de stad is de moeite gegarandeerd waard! Ook de producten van Empire B.V. hebben wat moeten doorstaan, maar het eindresultaat van de antieke hekwerken mag er dan ook zijn!

Voor de mooiste antieke hekwerken en poorten moet je bij Empire B.V. in Best zijn; jouw groothandel in antiek met 25 jaar ervaring in het vak. Wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Neem gewoon even contact met ons op of kom een praatje maken in onze showroom, die vanuit Utrecht gemakkelijk te bereiken is. We staan altijd voor ons klanten klaar! Heb je jouw perfecte, antieke hekwerk of poort niet kunnen vinden? Laat het ons dan weten, want bij Empire B.V. kunnen we jouw poort of antieke hekwerk zelfs op maat laten maken voor jou in Utrecht.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Gemakkelijk en snel van Utrecht naar onze showroom

Empire’s showroom ligt in Best vlak boven Eindhoven en is heel makkelijk via de snelweg te bereiken. Vanuit Utrecht moet je een afstand van ongeveer 78,5 km afleggen om in Best te komen. We begrijpen dat dat niet voor iedereen haalbaar is en dat sommige mensen liever hun antieke hekwerken of oude bouwmaterialen aan huis bezorgd willen hebben. Empire’s bezorgservice levert jouw antieke hekwerken, waaronder sier hekwerk, oude ijzeren poorten, smeedijzeren poorten, etc. meestal binnen één week in regio Utrecht.

.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page