Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste klant, wil jij Antiek Hekwerk kopen voor in Tilburg? 

Bij Empire Best B.V. verkopen we de meest unieke antieke hekwerken en poorten van smeedijzer, waaronder (Frans) antiek hekwerk. Empire B.V. is een b2b-groothandel in antieke hekwerken, sierhekwerk, poorten en andere opgeknapte, antieke materialen en we zijn gelokaliseerd in Best. Of je nu een ondernemer bent in Tilburg met een splinternieuw project, een al bestaand bedrijf hebt of particulier bent: wij hebben voor iedereen wat wils. Zo kun je bij ons terecht voor een gietijzeren hek, een smeedijzeren tuinhek, antiek sier hekwerk, balkon hekwerk, ijzeren prieelen, Frans antiek art deco hekwerk en diverse smeedijzeren poorten met zuilen.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Iedereen die Tilburg kent, zal het met ons eens zijn dat deze stad een authentiek en verrassend karakter heeft. Vroeger heeft de textielindustrie een grote rol gespeeld in Tilburg; het TextielMuseum is dan ook de grote highlight. Daarnaast is Bierbrouwerij de Koningshoeven in Tilburg één van de weinige brouwerijen ter wereld die het label ‘Authentic Trappist Product’ heeft. Authentiek, een begrip wat ook erg past bij Empire B.V; Authentieke, vintage decoratie voor in huis, antieke hekwerken of andere bijzondere items om je interieur of exterieur een boost te geven vind je bij ons!

Heb je op onze website niet het antieke hekwerk gevonden waar je naar op zoek was? Laat het ons dan weten, want bij Empire B.V. kunnen we poorten of hekwerk zelfs op maat laten maken voor jou in regio Tilburg. Wij van Empire B.V Best hebben inmiddels al 25 jaar ervaring in het vak en verkopen de mooiste soorten antieke hekwerk en poorten. Heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Best, in de buurt van Tilburg. We staan graag voor je klaar!

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Van Tilburg naar Best voor onze showroom

Empire ligt in Best, vlak bij Eindhoven, en is makkelijk via de snelweg te bereiken. Er zit ongeveer 29,7 km tussen Tilburg en Best, dus het zal een korte rit voor je zijn naar onze showroom. We begrijpen het ook als je de antieke hekwerken of andere vintage spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert jouw antieke hekwerken zoals sier hekwerk, smeedijzeren poorten, etc. meestal binnen één week in regio Tilburg. Wij leveren over heel Nederland, en komen tijdens onze route door Noord-Brabant ook langs steden zoals Haarlem, Breda en Oss.

.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page