Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Ben jij op zoek naar antiek hekwerk in Amsterdam?  

Misschien ben je nog niet bekend met ons bedrijf Empire Best B.V. Wij van Empire B.V. zijn een B2B-groothandel in antieke hekwerken, unieke smeedijzeren poorten, kleine sierhekjes en antiek balkon hekwerk, maar ook voor tuintafels, (lift)deuren, antieke meubels en oude bouwmaterialen. Ben jij op zoek naar antiek hekwerk in omgeving Rotterdam? Dan komt dat mooi uit! Wij hebben namelijk voor iedereen wat wils, van particulier tot ondernemer. Geen project is ons te ambitieus!.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Waar in Rotterdam vele schepen zich verzamelen en elkaar afwisselen, kun je bij Empire B.V. terecht voor een grote, telkens wisselende verzameling aan vintage producten, waaronder prachtige antieke hekwerken. Rotterdam is een stad die door steeds meer mensen wordt bezocht, en met goede redenen natuurlijk. Zoals jij zelf ook zal weten, staat de stad voornamelijk bekend om Feyenoord, de Euromast en haar architectuur. En natuurlijk niet te vergeten de grootste haven van Europa.

Heb je op onze website zitten rondspeuren, en zit het juiste antieke hekwerk of de gewenste poort er niet tussen? Niet getreurd, wat wij van Empire B.V. kunnen zelfs jouw antieke hekwerk of poort in Rotterdam helemaal op maat laten maken. Je hoeft het ons slechts te laten weten!.

Empire B.V. heeft 25 jaar ervaring in de industrie en speelt met haar antieke hekwerken en andere vintage producten in op de laatste trends. We hebben een groot assortiment met karakteristieke items, die je nergens anders zult vinden. Heb je een vraag? Bezoek dan onze showroom in Best. Echter, als dat te ver is vanuit Rotterdam, neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar!

.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Van Rotterdam naar Best: eenvoudig te bereiken

Empire’s showroom ligt in Best vlak boven Eindhoven en is heel gemakkelijk via de snelweg te bereiken. Tussen Rotterdam en Best zit zo’n 105 km en we beseffen dat die afstand voor sommige mensen niet te overbruggen valt. Daarom bieden wij aan om je antieke hekwerken of andere vintage spullen thuis af te leveren. Empire’s bezorgservice levert jouw antieke hekwerken, zoals sier hekwerk en smeedijzeren poorten, meestal binnen één week in regio Rotterdam.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page