Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste ondernemer, zoek je Antiek Hekwerk in Purmerend?  

Bij Empire B.V. verkopen we de mooiste antieke poorten en hekwerken van smeedijzer. Wil je (Frans) antiek hekwerk kopen in omgeving Purmerend? Wij zijn Empire B.V. uit Purmerend. Een B2B-groothandel in antieke hekwerken, sierhekwerk, poorten en andere vintage materialen. Wij hebben voor iedere onderneming in Purmerend wat wils. Zo kun je bij ons terecht voor smeedijzer hekwerk, antiek sier hekwerk, antiek balkon hekwerk, ronde prieelen, tuintafels, liftdeuren, frans antiek art deco hekwerk en verschillende smeedijzeren poorten met zuilen.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Tegenwoordig heeft Purmerend een hele hoop te bieden: unieke winkels, een leuk centrum met de Koemarkt als middelpunt, monumenten met prachtige gevels en gezellige horecagelegenheden. Ook vind je er karakteristieke herenhuizen. Vroeger was deze stad voornamelijk gericht op de visserij en scheepvaart. Wist je dat wij in ons assortiment diverse vintage items uit de scheepvaart hebben? Bijvoorbeeld oude scheepsbouw van touw, maar ook scheepslampen en zoeklichten.

Wij zijn Empire B.V. Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en de mooiste soorten antieke poorten en hekwerk! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom in de buurt van Purmerend. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Purmerend

Empire ligt in Best vlak Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Purmerend tot Best wordt geschat op 129 km; dus we kunnen het Purmerend begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw antiek hekwerken zoals liftdeuren, sier hekwerk, smeedijzeren poorten, etc. meestal binnen 1 week in regio Purmerend.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page