Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste ondernemer, zoek je Antiek Hekwerk in Oosterhout? 

Bij Empire Best B.V. verkopen we de mooiste antieke poorten en hekwerken van smeedijzer. Wil je (Frans) antiek hekwerk kopen in omgeving Oosterhout? Wij zijn Empire B.V. uit Oosterhout. Een B2B-groothandel in antieke hekwerken, sierhekwerk, poorten en andere vintage materialen. Wij hebben voor iedere onderneming in Oosterhout wat wils. Zo kun je bij ons terecht voor smeedijzer hekwerk, antiek sier hekwerk, antiek balkon hekwerk, ronde prieelen, tuintafels, liftdeuren, frans antiek art deco hekwerk en verschillende smeedijzeren poorten met zuilen.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Oosterhout is een leuk toeristisch familie stadje om eens te bezoeken. De stad staat bekend om de bossen, de compacte binnenstad en de vele fiets- en wandelmogelijkheden. Highlights zijn onder andere de Heilige Driehoek, theater de Bussel, het Openluchttheater en de Sint-Jansbasiliek. Deze laatste heeft een interieur met veel antieke voorwerpen en prachtige glas-in-lood ramen. Antieke, vintage decoratie zie je steeds meer in de hippe interieurs van nu. Kom bij ons langs en laat je verrassen!.

Wij zijn Empire B.V. Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en de mooiste soorten antieke poorten en hekwerk! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom in de buurt van Oosterhout. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Oosterhout

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Oosterhout tot Best wordt geschat op 58,3 km; dus we kunnen het Best begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw oude bouwmaterialen zoals natuursteen, marmer, etc. meestal binnen 1 week in regio Oosterhout.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page