Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste ondernemer, zoek je Antiek Hekwerk in Deventer? 

Bij Empire Best B.V. verkopen we de mooiste antieke poorten en hekwerken van smeedijzer. Wil je (Frans) antiek hekwerk kopen in omgeving Deventer? Wij zijn Empire B.V. uit Deventer. Een B2B-groothandel in antieke hekwerken, sierhekwerk, poorten en andere vintage materialen. Wij hebben voor iedere onderneming in Deventer wat wils. Zo kun je bij ons terecht voor smeedijzer hekwerk, antiek sier hekwerk, antiek balkon hekwerk, ronde prieelen, tuintafels, liftdeuren, frans antiek art deco hekwerk en verschillende smeedijzeren poorten met zuilen.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Deventer: de stad van de Deventer koek maar ook van de boeken! Van oudsher worden er in Deventer boeken gemaakt en verhandeld. Je vindt hier veel uitgeverijen, drukkerijen en boekenwinkels. Een van de belangrijkste markten van deze stad is dan ook de Deventer Boekenmarkt. Ben jij een echte boekenverzamelaar en wil je jouw boeken graag op een mooie plaats kwijt? Overweeg dan eens onze boekenkast vitrinekast.

Wij zijn Empire B.V. Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en de mooiste soorten antieke poorten en hekwerk! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom in de buurt van Deventer. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Deventer

Empire ligt in Best vlak Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Deventer tot Best wordt geschat op 124 km; dus we kunnen het Deventer begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw antiek hekwerken zoals liftdeuren, sier hekwerk, smeedijzeren poorten, etc. meestal binnen 1 week in regio Deventer.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page