Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Ben jij op zoek naar antiek hekwerk in Amsterdam? 

Kom dan eens een kijkje nemen bij Empire Best B.V. Wij hebben schitterende vintage poorten en antieke hekwerken van smeedijzer. Ook als je (Frans) antiek hekwerk wil kopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Empire Best B.V. is gevestigd in Best, een dorpje in de buurt van Eindhoven. Maar als jij in Noord-Holland, omgeving Amsterdam woont, dan kunnen wij jouw spullen gewoon komen leveren. Hierover vertellen we je zo dadelijk meer. Wij zijn een groothandel in antieke hekwerken, robuuste poorten met zuilen, sierhekwerk en nog veel meer andere vintage producten. Voor iedereen in Noord-Holland, van ondernemer tot particulier, hebben wij wat wils. Van smeedijzeren tuinhekken en antiek hekwerk, tot gietijzeren tuinhekken, oude Franse poorten, ronde prieelen, tuintafels en liftdeuren.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Was jij ervan op de hoogte dat Amsterdam compleet op houten palen is gebouwd? De reden hiervoor is dat de grond waarop Amsterdam is gebouwd in de historie uit de zee was gewonnen. Om te voorkomen dat de gebouwen in de modder weg zouden zakken, moesten deze allemaal op houten palen gebouwd worden. Dit vertellen we je, omdat wij van mening zijn dat onze producten een beetje vergelijkbaar zijn met Amsterdam: sterk, uniek, karakteristiek en herkenbaar. Bekijk maar eens onze prachtige antieke hekwerken. Heb je toch niet helemaal gevonden waar je naar op zoek was? Geen zorgen, want bij Empire B.V. kunnen wij jouw droom poort of antieke hekwerk gewoon op laten maken in regio Amsterdam.

Wij van Empire B.V Best zijn jouw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring in de industrie en met de meest unieke, antieke hekwerken en poorten! Kunnen we je ergens mee helpen, of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kom de antieke hekwerken met eigen ogen bekijken in onze showroom in Best. Vanuit Amsterdam kun je ons gemakkelijk vinden. Wij zullen altijd voor onze klanten klaar staan.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam

Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is eenvoudig te bereiken via de snelweg. Er zit zo’n 109 kilometer tussen Amsterdam en Best. Voor sommigen is dit niks, voor anderen kan de afstand misschien toch iets te lang zijn. En daar hebben wij alle begrip voor, dus bieden we onze klanten de service om de oude bouwmaterialen of antieke spullen aan huis te bezorgen. Empire’s bezorgservice levert alle antieke hekwerken, waaronder smeedijzeren poorten, sier hekwerk, maar ook gietijzeren stoelen, liftdeuren, etc. We zorgen ervoor dat je jouw producten ongeveer binnen één week geleverd krijgt in regio Amsterdam.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page