Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste ondernemer, zoek je Antiek Hekwerk in Almelo? 

Bij Empire B.V. verkopen we de mooiste antieke poorten en hekwerken van smeedijzer. Wil je (Frans) antiek hekwerk kopen in omgeving Almelo? Wij zijn Empire B.V. uit Almelo. Een B2B-groothandel in antieke hekwerken, sierhekwerk, poorten en andere vintage materialen. Wij hebben voor iedere onderneming in Almelo wat wils. Zo kun je bij ons terecht voor smeedijzer hekwerk, antiek sier hekwerk, antiek balkon hekwerk, ronde prieelen, tuintafels, liftdeuren, frans antiek art deco hekwerk en verschillende smeedijzeren poorten met zuilen.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Almelo heeft een fabelachtig uiterlijk en is ontzettend populair onder toeristen. Vooral het stadsmuseum is een must-see in deze stad, waar regelmatig tentoonstellingen worden georganiseerd. Almelo ademt cultuur en geschiedenis, en de inwoners zijn dan ook apetrots op hun mooie stad! Net als Almelo, ademen ook wij en onze producten cultuur en geschiedenis. Onze vintage banken en antieke hekwerken zijn daar een prachtig voorbeeld van.

Wij zijn Empire B.V. Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en de mooiste soorten antieke poorten en hekwerk! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom in de buurt van Almelo. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Almelo

Empire ligt in Best vlak Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Almelo tot Best wordt geschat op 166 km; dus we kunnen het Almelo begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw antiek hekwerken zoals liftdeuren, sier hekwerk, smeedijzeren poorten, etc. meestal binnen 1 week in regio Almelo.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page