Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

4.4
Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Beste ondernemer, zoek je Antiek Hekwerk in Alkmaar? 

Bij Empire Best B.V. verkopen we de mooiste antieke poorten en hekwerken van smeedijzer. Wil je (Frans) antiek hekwerk kopen in omgeving Alkmaar? Wij zijn Empire B.V. uit Alkmaar. Een B2B-groothandel in antieke hekwerken, sierhekwerk, poorten en andere vintage materialen. Wij hebben voor iedere onderneming in Alkmaar wat wils. Zo kun je bij ons terecht voor smeedijzer hekwerk, antiek sier hekwerk, antiek balkon hekwerk, ronde prieelen, tuintafels, liftdeuren, frans antiek art deco hekwerk en verschillende smeedijzeren poorten met zuilen.

BEKIJK ASSORTIMENT

Antieke Pui - 1

Alkmaar is dé kaasstad van Nederland! Ook vind je er fantastische monumenten en diverse musea die de moeite waard zijn om eens te gaan bekijken, waaronder het Beatles Museum en natuurlijk het Kaasmuseum. Op de Gewelfde Stenenbrug is recent het bronzen standbeeld geplaatst voor de Alkmaarse heldin Truus Wijsmuller-Meijer. Brons is overigens een materiaal dat je ook bij ons terugziet. Een goed voorbeeld is deze ronde hanglamp van vernikkeld brons met glas.

Wij zijn Empire B.V Best Uw B2B-groothandel met 25 jaar ervaring en de mooiste soorten antieke poorten en hekwerk! Heb je een vraag of kunnen wij je helpen? Neem gewoon even contact met ons op of bezoek onze showroom in de buurt van Alkmaar. We staan graag voor je klaar.

Antieke Deuren Met Ruitjes Met Schuifsysteem-1

Makkelijk te bereiken in Alkmaar

Empire ligt in Best vlak Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken. De afstand van Alkmaar tot Best wordt geschat op 153 km; dus we kunnen het Alkmaar begrijpen als je de oude bouwmaterialen of antieke spullen liever aan huis bezorgd wil hebben. Empire’s bezorgservice levert uw antiek hekwerken zoals liftdeuren, sier hekwerk, smeedijzeren poorten, etc. meestal binnen 1 week in regio Alkmaar.

4.4

Beoordeling 4.4 - 33 Reviews

Gerelateerde producten

Overige categories

Tags are using this page