Over ons

Zoekt jouw bedrijf authentieke meubels met karakter? Het is onze sport om op zoek te gaan naar authentieke, bijzondere meubels. Wij gaan de hele wereld over op zoek naar de mooiste materialen voor onze klanten.

Empire staat voor kwaliteit, Uniek en internationaal. Onze groothandel gericht op B2B bestaat al 25 jaar en wij hebben klanten wereldwijd. Door onze lange verkoopervaring hebben wij een groot netwerk waardoor wij speciale en unieke producten kunnen inkopen tegen concurrerende prijzen. Wij zorgen voor de kwaliteit door alle items eerst op te knappen voordat ze bij onze klant aankomen. Wij hebben een breed assortiment met antieke items en bouwmaterialen die onderscheidend zijn van anderen. Ons assortiment bestaat uit: antieke bouwmaterialen,vintage kasten, vitrines, toonbanken, woonaccessoires, scheepsartikelen, verlichting barren en nog veel meer.

Zoek je iets speciaals en kan je het niet vinden bij ons? Dan kan je een zoekopdracht indienen als het niet gevonden kan worden, dan is er bij ons de optie om het na te laten maken. Service staat bij ons hoog in het vaandel zo zorgen wij ook voor meubels op maat.

Door onze verkoop aan partijen, hebben wij ook de mogelijkheid voor transport en verschepen van de producten. Benieuwd naar ons assortiment? Empire ligt in Best vlak boven Eindhoven en is makkelijk via de snelweg te bereiken.