Showing 1–21 of 894 results

Collecties

Vintage ijzeren bloementafel/plantentafel, uniek karakter en mooie details, perfect voor planten of als decoratieve toevoeging.

Uniek vintage houten hartvormige krukje, met de hand gemaakt en perfect voor een rustieke of bohemian stijl inrichting. Het is gemaakt van duurzaam hout en kan gebruikt worden als extra zitplaats, bijzettafel of als decoratief item.

Voeg wat unieke charme toe aan je interieur met deze prachtige met de hand uitgesneden houten zwanenfamilie. De zwanen zijn uit één stuk hout gesneden en hebben een gladde afwerking met een natuurlijke uitstraling.

Voeg een uniek vintage accent toe aan je interieur met deze vintage industriële kruk van metaal. Met zijn stevige constructie, verstelbare zitting en tijdloze ontwerp is deze kruk de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Antieke handmatige Eismachine van Alexanderwerk. Ideaal voor het maken van zelfgemaakt ijs op warme zomerdagen.

Deze brocante zinken lampetkan/waterkan is perfect als vaas voor bloemen of als decoratief item. Gemaakt van zink en heeft een vintage uitstraling met een mooie patina. Het handvat en de tuit zijn stevig bevestigd en geven de kan een authentieke uitstraling.

Unieke antieke zinken gietkan met handvat, perfect voor tuindecoratie en liefhebbers van vintage items.

Dit prachtige antieke smeedijzeren bloemenrek is een tijdloos stuk en een fantastisch decoratief element voor elke buitenruimte.

Voeg een vleugje charme en geschiedenis toe aan je interieur met deze prachtige handgemaakte vintage papier-maché schaal uit India. De schaal is vakkundig gemaakt door ambachtslieden uit India en heeft een unieke gele kleur die direct in het oog springt. De schaal heeft een lichtgewicht en duurzaam ontwerp en is perfect voor het opbergen van [...]

Voeg vintage charme toe aan je interieur met deze prachtige handgemaakte papier-maché schaal uit India. Het donkergrijze kleurenschema en de diepe, grote formaat maken het een opvallend stuk. Gemaakt met de traditionele techniek van het papier-maché, is elke schaal uniek en heeft het een rijke geschiedenis.

Korte versie productomschrijving: Voeg een vleugje vintage en antiek toe aan je interieur met deze donker grijze handgemaakte papier-maché schaal uit India met unieke structuur aan de rand. Lichtgewicht en tijdloos, perfect voor decoratie of opslag.

Voeg een vleugje vintage charme toe aan uw interieur met deze prachtige handgemaakte papier-maché schaal uit India. Gemaakt van lichtgewicht materiaal en met een unieke donkergrijze kleur en brede rand, heeft deze schaal een tijdloos ontwerp dat perfect past bij zowel moderne als klassieke interieurs.

Voeg een exotisch element toe aan je interieur met deze vintage handgemaakte papier-maché schaal uit India. Lichtgewicht en functioneel, maar ook mooi als decoratief object.

Unieke vintage papier-maché schaal, handgemaakt in India. Rustige en chique uitstraling, perfect decoratief item voor in huis.

Unieke vintage papier-maché schaal, handgemaakt in India. Rustige en chique uitstraling, perfect decoratief item voor in huis.

Handgemaakte donkergrijze papier-maché schaal uit India, perfect als decoratief middelpunt op uw eettafel of als sierstuk op uw dressoir.

Handgemaakte papier-maché schaal uit India - uniek en tijdloos. Voeg een vleugje exotische charme toe aan je interieur met deze lichtgewicht schaal met unieke structuur en kleur.

Oude zware messing eendvormige Betelnoot met antiek zilveren afwerking, een vintage gestileerd stuk dat zowel functioneel als decoratief is.

Vintage Messing Kaasrasp | Groentesnijmachine & Crusher | Traditioneel keukengerei | Stevig en zwaar stuk | Perfect voor zowel zachte als harde kaas en groenten | Kunstwerk uit vervlogen tijden | Geweldig cadeau voor keukenliefhebbers.

Voeg een vleugje nostalgie toe aan je interieur met deze antieke olielamp, gemaakt van een oude stormlantaarn. Dit unieke stuk heeft een rijke geschiedenis en is perfect voor decoratie of als functionele lamp.