Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

Categorie

 

Vintage Industriële Meubels

Vintage industriële meubels zijn weer helemaal in, en niet zonder reden. De robuuste, ongedwongen stijl is helemaal van nu. Bij Empire bieden wij u dan ook met plezier een breed scala aan industrieel antiek aan. Of u nu in de markt bent voor een tafel, kast, stoel of wellicht een ander meubel, wij hebben de stukken die uw ruimte compleet zullen maken.

Vintage Industriële Meubels Voor Ieder Vertrek

Van museumkasten tot dressoirs en van bureaus tot eettafels, onze collectie staat vol met karakteristieke meubels in industriële stijl. Deze markante stukken vormen het middelpunt van iedere ruimte, gespreksstof voor elke gelegenheid. Gerenoveerd door onze vakmensen of juist in originele staat; wij vinden de vintage industriële meubels die bij u passen.

BEKIJK ASSORTIMENT

Unieke Curiosa Op Maat

Naast vintage industriële meubels bieden wij ook bijpassende decoraties aan om de stijl van uw huis compleet te maken. Heeft u een specifieke wens? Buiten ons huidig assortiment kunnen wij voor u op zoek gaan naar zeer specifieke objecten. Belt u ons van maandag tot en met zondag overdag op +31 (0)499-474725 zodat wij u over de opties kunnen informeren. Langskomen op onze locatie in Best kan uiteraard ook. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie en een passend advies.

Anderen Bekeken Ook:

 

 

Vintage Accessoires

Allerlaatste Trends

Groot Assortiment

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Contact

Unieke items, vaak maar 1 stuk

Items die bijna nergens anders te koop zijn

Groot assortiment