Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

Categorie

 

Oude Paneeldeuren

Oude paneeldeuren roepen als geen ander de romantiek van weleer op. Het verfijnde houtsnijwerk maakt deze deuren gewilde kroonjuwelen voor iedere restauratie. Van smaakvolle eenvoud in de panelen tot barok snijwerk met gietijzeren decoratie, wij leveren de stijl waar u naar op zoek bent.

Bij Ons Vindt U Unieke Oude Paneeldeuren

Wellicht zoekt u naar een deur met een geloogde afwerking. Of misschien is een paneeldeur met smeedwerk in brons of ijzer, dan wel met of zonder ramen hetgeen wat uw huis echt tot zijn recht doet komen. Bij Empire kunt u terecht voor vakkundig advies en een breed assortiment. Mocht u uw ideale paneeldeur toch niet vinden, dan kunnen wij voor u gericht op zoek tijdens onze inkoopreizen. Wij denken graag met u mee over een maatoplossing voor uw interieur.

Klassiek Design Binnen En Buiten

Een interieur met prachtige oude paneeldeuren vraagt natuurlijk om een passende stijl aan het exterieur van uw huis. Bij onze showroom in Best hebben wij antiek hekwerk op ieder formaat,  waarmee u uw renovatie in stijl kunt afronden. Voor vragen over ons assortiment oude paneeldeuren en hekwerken bereikt u ons overdag van maandag tot en met zaterdag op +31 (0)499-474725. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Best om op uw gemak ons assortiment te bezichtigen.

Anderen Bekeken Ook:

 

Vintage Accessoires

Allerlaatste Trends

Groot Assortiment

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Contact

Unieke items, vaak maar 1 stuk

Items die bijna nergens anders te koop zijn

Groot assortiment