Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

Categorie

Oude Luiken Kopen

Bij Empire in Best kunt u terecht om oude luiken te kopen. Van Franse Louvre-luiken die uw monumentaal pand fraai afkleden, tot industriële metalen luiken voor een robuuste sfeer. Wij zoeken stad en land af om u van de meest unieke stukken te kunnen voorzien, vakkundig afgewerkt in onze werkplaats. Zo weet u zeker dat uw nét gekochte oude luiken feilloos bij uw huis passen.

Accentueer Uw Ramen En Kozijnen Door Onze Schitterende Oude Luiken Te Kopen

Bij het herinrichten of restaureren van uw huis zijn de raamluiken de kers op de taart. Zowel voor het kopen van oude binnen- als buitenluiken kunt u bij ons terecht. Deze panelen geven uw huis een luxueuze uitstraling, terwijl ze tegelijkertijd uw privacy waarborgen. Indien u op zoek bent naar een complete renovatie kunnen wij u ook een bijpassend antiek raamwerk aanraden.

BEKIJK ASSORTIMENT

Raam- En Poortbekleding Zoals U Dat Wilt

Naast ons brede assortiment raamluiken bieden wij ook een gevarieerd scala aan drie- en vierdelige deurluiken aan. Deze prachtige oude luiken vervullen uw huis met een tijdloze Franse stijl. Wij voorzien u graag van advies en informatie over het kopen van oude luiken of andere producten in het assortiment. Van maandag tot en met zaterdag bereikt u ons overdag op +31 (0)499-474725. Komt u liever zelf langs? Wij tonen u graag onze nieuwste aanwinsten in onze ruime showroom in Best.

Anderen Bekeken Ook:

Vintage Accessoires

Allerlaatste Trends

Groot Assortiment

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Contact

Unieke items, vaak maar 1 stuk

Items die bijna nergens anders te koop zijn

Groot assortiment