Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

Categorie

Oude Glasdeuren

Bij Empire hebben wij in onze ruime showroom in Best alle oude glasdeuren die u zoekt. Of u nu meer licht in huis wilt, of toch de voorkeur heeft voor een uniek glas-in-loodportaal, wij leveren het allemaal. Ons brede aanbod van oude glasdeuren loopt van Frans klassiek tot eclectisch modern. Wij helpen u graag bij het selecteren van de deur die uw huis van haar beste kant laat zien.

Geef Licht De Ruimte Met Onze Oude Glasdeuren

Naast de klassiek uitgevoerde Louvredeuren met glazen ruiten laten wij ons voorstaan op onze steeds vernieuwende selectie. Wat dacht u van dubbele industriële deuren die ooit dienst deden op een luxueus cruiseschip, nu een robuuste aanvulling op uw moderne interieur? Wellicht valt uw blik op een liefdevol gerestaureerde statelijke voordeur omringd met gekleurd glas. Is uw huis uitgevoerd in Oosterse stijl? Wij hebben de oude glasdeur die uw interieur compleet zal maken. Tijdloos design en warme lichtinval geven uw inrichting alle ruimte.

BEKIJK ASSORTIMENT

Voor Iedere Stijl Bijpassend Antiek

Het assortiment van Empire is breder dan enkel oude glasdeuren. Wilt u uw kamer met glasdeur nog ruimer doen lijken? Wij hebben antieke spiegels in alle maten – de perfecte blikvanger voor uw interieur. Iedere maand ontvangen wij nieuwe aanvoer van zorgvuldig geselecteerde antiek en curiosa. Heeft u vragen? Graag voorzien wij u van advies of informatie. Van maandag tot en met zaterdag overdag bereikt u ons telefonisch op +31 (0)499-474725. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom in Best om uw wensen persoonlijk te bespreken.

Anderen Bekeken Ook:

 

Vintage Accessoires

Allerlaatste Trends

Groot Assortiment

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Contact

Unieke items, vaak maar 1 stuk

Items die bijna nergens anders te koop zijn

Groot assortiment