Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

Categorie

Oude Bouwmaterialen Gelderland

Wanneer u op zoek bent naar oude bouwmaterialen en u in Gelderland woont, denkt u er misschien niet direct aan om naar Best, in de buurt van Eindhoven te rijden. Toch loont dit de moeite! Wanneer u bij ons langskomt, bent u beland bij dé specialist in oude bouwmaterialen en één van de grootste woonwinkels met antieke woonaccessoires in de buurt van Gelderland.

De Specialist in Oude Bouwmaterialen in De Omgeving Van Gelderland

Voor echt unieke oude bouwmaterialen in de omgeving van Gelderland komt u naar onze goed gesorteerde winkel in Best, bij Eindhoven. Hier adviseren wij u graag over het gebruik van oude bouwmaterialen en hebben we een ruime keuze in alles wat u nodig heeft om uw huis helemaal in de sfeer van honderden jaren geleden te brengen.

BEKIJK ASSORTIMENT

Maak Uw Klassieke Interieur Helemaal Af

Heeft u uw huis helemaal verbouwd? Dan is het nu tijd voor de afwerking en styling. Ook hiervoor heeft Empire B.V. alles in huis. U komt niet alleen naar ons voor meubels en de verlichting, maar ook voor schitterende woonaccessoires als vazen, schalen en klokken. Wij gaan regelmatig voor u op inkoopreis, om echt unieke oude bouwmaterialen en woonaccessoires te zoeken die u bij u in de buurt in Gelderland niet zult vinden! Kom daarom snel langs in onze winkel in Best of bel voor persoonlijk advies: +31 (0)499-474725.

Anderen Bekeken Ook:

Vintage Accessoires

Allerlaatste Trends

Groot Assortiment

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Contact

Unieke items, vaak maar 1 stuk

Items die bijna nergens anders te koop zijn

Groot assortiment