Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

Categorie

Oud Louvre Luik

Geef uw huis een authentieke Franse sfeer met een oud Louvre luik. Empire B.V. heeft een ruime collectie oude bouwmaterialen, waaronder veel verschillende soorten oude Louvre deuren en luiken. Een oud Louvre luik van de specialist uit Best is altijd van goede kwaliteit, dus ook buiten gebruikt u hem zonder problemen. Een oud Louvre luik van Empire B.V. kan weer en wind aan!

Maak Uw Karakteristieke Huis Af Met Een Oud Louvre Luik

Woont u in een prachtig monumentaal huis met hoge ramen en klassieke elementen? Het is dan het mooist om ook de afwerking van uw huis in dezelfde stijl te doen. Plaats daarom een oud Louvre luik voor uw ramen. En als u toch aan de buitenkant van uw huis bezig bent, plaats dan meteen zo’n mooi antiek smeedijzeren hekwerk.

BEKIJK ASSORTIMENT

Ook Binnen De Sfeer Van Weleer

Is de buitenkant van uw huis nu helemaal naar uw wens? Mooi zo. Dan is nu de binnenkant van uw huis aan de beurt. Want ook voor de binnenkant hebben wij alles in huis. Maak een keuze uit de schitterende meubelen, zoals mooie tafels, stoelen en banken. En kies dan meteen iets uit de grote collectie woonaccessoires, zoals lampen en spiegels. Maak het vervolgens helemaal af met een paar decoratieve artikelen van onze decoratieafdeling. Kom dus snel langs in onze grote woonwinkel in Best of bel voor persoonlijk advies +31 (0)499-474725.

Anderen Bekeken Ook:

 

Vintage Accessoires

Allerlaatste Trends

Groot Assortiment

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Contact

Unieke items, vaak maar 1 stuk

Items die bijna nergens anders te koop zijn

Groot assortiment