Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

Categorie

 

Gietijzer Hekwerk

Wanneer u uw huis mooi heeft ingericht, is de buitenkant aan de beurt, waar u het helemaal afmaakt met een mooi antiek gietijzer hekwerk. Wij hebben een steeds wisselende collectie gietijzeren hekwerken in verschillende stijlen. Van eenvoudige tuinhekjes tot statige poorten voor de oprijlaan naar uw woning of bedrijf. Van modern tot klassiek, er is altijd wel iets voor u bij. En vindt u niet wat u zoekt? Vraag onze medewerkers, zij denken graag met u mee. Is het gietijzer hekwerk dat u zoekt momenteel niet op voorraad? Wellicht komen wij dit tegen wanneer wij op inkoopreis zijn!

Een Gietijzer Hekwerk Voor Het Hele Terrein

Wanneer u een gietijzer hekwerk voor het afsluiten van uw terrein heeft uitgezocht, is het natuurlijk mooi om ook op uw balkon een hekwerk in dezelfde stijl te plaatsen. Bij Empire B.V. is dit mogelijk! Wij hebben namelijk ook een aantal balkonhekwerken in ons steeds wisselende assortiment. Heeft u een mooi hekwerk gezien maar past dit helaas niet op uw balkon of is het niet passend als erfafscheiding? Geen probleem! Wij maken graag voor u een gietijzer hekwerk op maat.

BEKIJK ASSORTIMENT

Neem Contact Met Ons Op Voor De Mogelijkheden

Wanneer u uw tuin onder handen aan het nemen bent, denken wij graag met u mee over de juiste erfafscheiding of een mooi tuinhek. Wilt u weten wat hierin mogelijk is? Bel +31 (0)499-474725 en we helpen u graag!

Anderen Bekeken Ook

Vintage Accessoires

Allerlaatste Trends

Groot Assortiment

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Contact

Unieke items, vaak maar 1 stuk

Items die bijna nergens anders te koop zijn

Groot assortiment