Sfeervolle, karakteristieke items

Vaak wisselend assortiment

Duurzame producten van degelijk materiaal

Categorie

 

 
 
 

 
 

Authentieke Materialen

Empire B.V. heeft een ruime collectie meubelen, woonaccessoires, poorten en hekwerken, gemaakt van authentieke materialen. Richt bijvoorbeeld uw huis of tuin in met de authentieke banken, tafels en kasten. En maak de inrichting helemaal af met prachtige decoratie artikelen, tevens gemaakt van authentieke materialen. Zo haalt u de sfeer van weleer in huis!

Geef Uw Huis Een Authentieke Sfeer Met Oude Materialen

Bent u aan het verbouwen? Maak dan meteen van de gelegenheid gebruik om uw huis een bijzondere sfeer mee te geven met authentieke materialen. U heeft een ruime keuze uit verschillende oude bouwmaterialen:

  • Antieke deuren
  • Prachtige ornamenten
  • Schitterende houten vloerdelen
  • Mooie oude kozijnen.
  • Als u helemaal uit wilt pakken, laat dan een fantastische oude wenteltrap plaatsen!

Schitterende Woonaccessoires

Wanneer u uw huis tijdens de verbouwing helemaal naar uw zin heeft aangepast, wordt het tijd voor de afwerking en styling. Ook hiervoor komt u naar Empire B.V. Maak een keuze uit de schitterende decoratieve items uit de collectie, of geef uw huis allure met een grote antieke spiegel. Maak uw compleet vernieuwde huis helemaal af met een aantal mooie oude lampen. Zo heeft u uw huis ingericht in de sfeer van toen! Kom langs in onze winkel of laat u adviseren via telefoonnummer +31 (0)499-474725.

Anderen Bekeken Ook:

Klassiek Design Binnen En Buiten

Een interieur met prachtige oude paneeldeuren vraagt natuurlijk om een passende stijl aan het exterieur van uw huis. Bij onze showroom in Best hebben wij antiek hekwerk op ieder formaat,  waarmee u uw renovatie in stijl kunt afronden. Voor vragen over ons assortiment oude paneeldeuren en hekwerken bereikt u ons overdag van maandag tot en met zaterdag op +31 (0)499-474725. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Best om op uw gemak ons assortiment te bezichtigen.

Anderen Bekeken Ook:

 

 
 
 

Breng de sfeer van weleer in huis

Breng de sfeer van weleer in huis

Breng de sfeer van weleer in huis

Interested? Let’s get in touch!

Contact

Unieke items, vaak maar 1 stuk

Items die bijna nergens anders te koop zijn

Groot assortiment